Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 11. april 2010

Didrik Galtrup Gjedde Nyholm, som jeg fikk masse dokumenter etter, av min mormor, på 80-tallet, har en tysk Wiki-side, men ikke en dansk. Hm

tysk wiki side

http://de.wikipedia.org/wiki/Didrik_Nyholm

PS.

Her må det være noen ugler i mosen, vil jeg si, siden Didrik Galtrup Gjedde Nyholm, ikke har en Wiki-side i Danmark, (eller England).

Jeg sier nesten som Shakespiere, 'there's something rotten in Denmark'.

Men men.

Vi får se hva som skjer.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Det hører også med til historien, at min mormor visstnok plutselig skulle ha tilbake disse dokumentene, (og noen bilder av broren hans, Anders Gjedde Nyholm, min tippoldefar), ifølge hva min fars familie sa, på begynnelsen av 90-tallet.

Og disse dokumentene forsvant fra min farmors hus, (på Sand i Svelvik).

Så jeg får vel regne med at min mormor fikk dem tilbake.

Hvem vet.

Jeg hørte ikke noe mer enn ganske vage ting om dette, ihvertfall.

Det var vel jeg som burde gi de tilbake da, siden det var min eiendom, disse dokumentene.

Det er sånn jeg tolker dette, ihvertfall.

Så sånn er det.

PS 3.

Min tippoldefar, (og Didrik Galtrup Gjedde Nyholms bror), Anders Gjedde Nyholm, har heller ikke fått en dansk Wiki-side, enda han var sjef for generalkommandoen, i Danmark, det vil si kommandør for alle Danmarks forente stridskrefter, (omtrent som en preusisk general vel), mellom 1926 og 1931, (det året broren hans døde).

Men han nevnes på engelsk Wikipedia:

anders gjedde nyholm

http://en.wikipedia.org/wiki/Generalkommandoen

PS 4.

Min mormor, Ingeborg Ribsskog, sin grandonkel, Didrik Galtrup Gjedde Nyholm, ble visst nominert til Nobels Fredspris, i 1931, (det året han døde):

nominert til nobels fredspris

http://www.ourcampaigns.com/CandidateDetail.html?CandidateID=212861

PS 5.

Man kan se at det også var en Beichmann, fra Norge, ved den domstolen i Haag.

Og det syntes jeg var litt rart, fordi tante Ellen, er jo sammen med en Johan Diderik Beichmann, som hun som bor sammen med i Stavern nå, (siden et par år tilbake).

Så det syntes jeg var litt 'raritet'.

Dessuten så sa min mormor det, at Didrik Galtrup Gjedde Nyholm, han var for syk, til å dømme, mellom Norge og Danmark, om Grønland.

Så hadde det stått i avisene, sa bestemor, 'blir det Nyholm, eller blir det .. [som skal dømme]'.

Kan det ha vært sånn at Beichmann dømte istedet for Nyholm, og så dømte han i fordel Danmark?

Og at Nyholm ble forgiftet, f.eks.

For Nyholm var fan av Ibsen, det har jeg selv sett på nettet, at han hadde et bokmerke, (eller lignende), med et sitat av Ibsen på, (som har ligget ute, hos et amerikansk firma vel, til auksjon, på nettet).

Så jeg lurer på om Nyholm kanskje hadde dømt i favør Norge.

Og at grunnen til at jeg blir tullet så fælt med, av myndighetene i Norge, og andre steder, er at de prøver å dekke over dette, at det var juks med i spillet, da Danmark fikk beholde Grønland, i Folkedomstolen i Haag, på 1930-tallet.

Hvem vet.

Helt usannsynlige synes jeg ihvertfall ikke at dette høres ut.

For tante Ellen, var jo som en klam hånd, synes jeg, som svarte bestemor Ingeborgs telefon, da jeg ringte, de siste månedene bestemor levde ifjor.

Så jeg syntes det var rart, at tante Ellen skulle svare telefonen til bestemor Ingeborg, for hun virka ikke så syk akkurat da, synes jeg.

Men men.

Her er mer om dette:

beichmann i haag

http://en.wikipedia.org/wiki/Judges_of_the_Permanent_Court_of_International_Justice

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter