Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 26. mai 2010

Jeg skrev om den mulige nedleggelsen av Berger skole, på Facebook





Erik Ribsskog



Erik Ribsskog Del 5:


Og en ting til, som jeg kom på.

Det var at etter skolen, så gikk jeg bort på Sand, til farmora mi Ågot, som bodde i et hus ved siden av Strømm Trevare, (der det nå heter Berger bil, eller noe sånt).


Så jeg mener at en ny kommunegrense, mellom Svelvik og Berger, måtte gått nord for Strømm Trevare.

For de jentene fra Høyen, (Gøril og de), de gikk på skole i Svelvik, mener jeg.

Så Jensen Møbler ville da havna i Berger kommune, så jeg tror en ny Berger kommune kanskje kunne ha fått mye inntekter fra Jensen Møbler, siden de har bygget ut fælt, ser jeg, på det jorden til Lersbryggen, som vi kalte det, som tidligere lå mellom Strømm Trevare og Jensen Møbler.



for ca. ett minutt siden · · · Rapporter


Erik Ribsskog



Erik Ribsskog Del 4:


Man behøver ikke å akseptere alt som Svelvik kommune og Vestfold fylke og regjeringa bestemmer.

Man har til syvende og sist valget å ordne opp selv og, mener jeg.


Selv om jeg kanskje ikke burde blande meg for mye, fra England.

Så jeg bare tenkte å si fra hva jeg mener om det her, at man behøver ikke bare å akseptere alt som myndighetene utenfor Berger og Svelvik og Vestfold sier.


Men det skjønner vel folk fra før av.

Så jeg skriver det her, siden dette vel er den eneste Berger-siden, med en del folk på.

Håper dette er i orden!

Mvh.

Erik Ribsskog



for 12 minutter siden · · · Rapporter


Erik Ribsskog



Erik Ribsskog Del 3:


Bergen kan jo starte sin egen Berger-liste, i kommunevalget, som kjemper for egen kommune, ved navn Berger, og som da kan bruke pengene som de vil, og da sikkert til skole.

For det rådhuset i Svelvik, det koster vel mye penger, til drift og avskrivninger osv., som Berger kan slippe unna, f.eks. ved å bare leie etkontor i Drammen, eller andre steder, til kommunestyre-møter, f.eks.


Og hvis Berger ble egen kommune, så kunne Berger kjøpt tjenester, som skole og helse, fra kommuner som Sande, Svelvik og Drammen.

Men det er kanskje enklere å bare slå seg sammen med Sande kommune?

Men det er mange muligheter, mener jeg da.


Hvis folk på Berger er engasjerte, så kan man beholde skolen, hvis man vil, det er bare å være litt kreative og tenke litt utradisjonelt og stå på, mener jeg.


for 15 minutter siden · · · Rapporter


Erik Ribsskog



Erik Ribsskog Del 2:


Jeg tenkte på her i England, at hvis ikke Berger får beholde skolen, og sin identitet da.

Så er det jo en mulighet, at Berger blir en egen kommune.


For det finnes vel en kommuner i Norge, med færre innbyggere, enn på Berger og Bergeråsen og Sand, tilsammen.

Eventuelt kan Berger bli med i Sande eller Hurum kommune.

(For Berger har jo vært i Hurum før, det het Strømm formannskap og kommune vel, som lå i Buskerud vel. Det var derfor farfaren min, Øivind Olsen, kalte firma for Strømm Trevareindustri, for da het kommunen Strømm, og ble så slått sammen med Svelvik, og fikk så navnet Svelvik og Strømm, og siden bare Svelvik. Og farfaren min var også Hurum, så kanskje det også hadde noe å si, at han kalte firmaet for Strømm og ikke Sand eller Sandbu).



for 19 minutter siden · · · Rapporter


Erik Ribsskog



Erik Ribsskog Nå bor jeg i England da, så jeg burde kanskje ikke blande meg for mye.


Men jeg er jo fra Berger må jeg si, jeg bodde på Berger fra 1970 eller 71, (da Bergeråsen ble bygd), til 1973 og fra 1979 til 1989.

Og oldefaren min, Hans Otto Olsen vel, han var fisker i Drammensfjorden, og bodde i Holmsbu, og da snekra de fiskekasser, så farfaren min, Øivind Olsen, han ble snekker på Berger-fabrikkene, for Jebsen, og siden starta han Strømm Trevare, som bl.a. lagde køyesenger og leverte elementer til Jensen Møbler, som da lå i Svelvik, ved Svelvik Kroa, og ikke var naboen til gamle Strømm Trevare, på Sand, som de er nå.


Så både jeg og faren og farfaren min sin slekt er fra Berger.

(Men jeg har overhørt i Oslo, hvor jeg har jobba og studert, siden 1989, at jeg er forfulgt av noe 'mafian' der, som jeg ikke hørte om på Berger, hva var, ihvertfall, så jeg har dratt til England).



for 27 minutter siden · · · Rapporter










http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=2348696867&ref=ts

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter