Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 17. mai 2010

Svenska Kyrkan, lar firma søke etter nordisk talende. Dette nummeret var til Gap Personnel, sa Google. Jeg lurer på om dette er Lufthansa-jobbene?

Photo 9566

PS.

De Lufthansa-jobbene, har jeg inntrykk av at er i samme stilen som Arvato/Microsoft, som jeg har skrevet om på bloggen, at det er veldig useriøst, og at medarbeidere ble systematisk trakassert, (som jeg ble), mm.

Her er mer om den saken:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Arvato-case

(Men jeg skal ikke si noe sikkert da, det er bare sånn det virker for meg).

Begge firmaene, (Bertelsmann som hadde Microsoft-jobbene og Bosch som har Lufthansa-jobbene), er tyske forresten.

Det var en som het Michael, en svenske, eller ire, i 50-60 årene, som jobba både på Bertelsmann Arvato/Microsoft og Svenske Kyrkan/Scandinavian Church, da jeg jobbet på Arvato, i 2005 og 2006.

Og som klådde på en norsk kar som også het Erik, (fra Trøndelag, husker jeg, klappa han på skuldra, så jeg trodde han, Michael, var homo).

Men han fortalte også en svensk jente, Emelie, hvor hun skulle sitte.

Og en norsk jente, Kristine Hansen, fra Nord-Norge, som bare var en ungjente, vil jeg si, hadde jeg inntrykk av at måtte spørre han Michael, O'Shaughnessy, eller noe, før hun turte å flytte seg til et annet bord.

Så sånn var det.

Uten at jeg skjønner hvordan dette egentlig hang sammen.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter