Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 8. juli 2010

Jeg sendte en ny klage til UD på amerikansk flyplasspoliti




Gmail - Grunnen til at jeg ble tulla med av amerikansk flyplass-politi, i Detroit, i 2005, og sendt tilbake til Europa. (Klage)










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Grunnen til at jeg ble tulla med av amerikansk flyplass-politi, i Detroit, i 2005, og sendt tilbake til Europa. (Klage)











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Jul 8, 2010 at 3:38 AM




To:
post@mfa.no






Hei,

jeg har sendt dere mange e-poster om dette.

Amerikansk politi, ville jo kikke gjennom lommeboka mi.

Og der, så hadde jeg medlemskort, hos University of Sunderland Students' Union.


Og det blir forkortet USSU.

Og logoen til det universitetet kan minne om fakkelen til Frihetsgudinnen.

Kanskje dette med US(SU) og den logoen ble for mye for det patriotiske amerikanske politiet?


Og de bestemte seg for å tulle med meg?

Sender med kopi av medlemskort i USSU, så kan dere kikke selv, i tilfelle dere er noe interessert i problemer med at norske statsborgere blir tullet med av amerikanske myndigheter.


Mvh.

Erik Ribsskog





2 attachments
img152.jpg
259K
img154.jpg
294K








PS.

Her er vedleggene:

img152

img154

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter