Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 2. november 2010

Jeg sendte en e-post, til hu Annika Horten, fra Bergeråsen og Drammen, om hu kan få avisa til å skrive om det som foregår




Gmail - Problemer med at jeg ikke får rettigheter










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Problemer med at jeg ikke får rettigheter











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, Nov 2, 2010 at 1:33 PM




To:
annika.horten@d-ikt.no






Hei Annika,

nå har jeg skrevet om på Facebook, om det med rektor Borgen som tulla med deg og stesøstera mi Christell og søstera mi Pia osv.

Men Christell vil ikke prate om gamle dager, og jeg stoler ikke helt på søstera mi Pia, hu vil ikke være venn med meg på Facebook, for eksempel, og mye annet rart.


Så nå er jeg ferdig med gamle dager egentlig.

Jeg måtte jo begynne et sted, for å si det sånn.

Jeg begynte kanskje litt feil.

Altså, jeg har jo overhørt at jeg er forfulgt av noe som kalles 'mafian', i Oslo.


Men politiet vil ikke engang fortelle meg hvem de er.

Og jeg ble forsøkt drept på min onkel Martin Ribsskog, sin samboer, Grete Ingebrigtsen, sin gård, Løvås Gård, i Kvelde, i Larvik, i 2005.


Men politiet vil ikke etterforske.

Du kjenner jo meg fra Bergeråsen, og også fra Drammen, (jeg husker ihvertfall at hu jobba på Hennes og Mauritz, i gågata i Drammen, det året jeg gikk på skole, i Drammen, på Gjerdes der).


Kan ikke dere i Drammen skrive i avisa da, om at jeg blir tulla med av politiet osv.

Det er ikke så artig for meg å sitte her i England og bare bli tulla med av folk i Norge.


Hva er det som foregår egentlig.

Du har jo vært nabojenta mi på Bergeråsen, før foreldrene mine ble skilt, har jeg skjønt.

Så du kan kanskje få avisa, (altså Drammens Tidende, eller i det minste Svelvikposten), til å skrive om det her at jeg, en ærlig borger, blir tulla med av politiet.


På forhånd takk for eventuell hjelp.

Espen Melheim svarer ikke, skjønner du, så jeg må nesten sende om det her til noen damer osv.

Når man har kamerater som ikke svarer, så må det jo nesten bli sånn.


Men men.

På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter