Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 2. desember 2010

Jeg sendte en anmeldelse, av broren min Axel Thomassen, til Politiet i Steinkjer, for barnemishandling




Gmail - Anmeldelse av broren min Axel Thomassen, for barnemishandling










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Anmeldelse av broren min Axel Thomassen, for barnemishandling











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Dec 2, 2010 at 9:44 PM




To:
post.nord-trondelag@politiet.no






Hei,

nå ser jeg på noen bilder, som min mormor, sendte meg, i 2005/2006.

Jeg ser at min halvbror Axel Thomassen, han holder rundt sin ste-fetter, Risto Ingebrigtsen.


Jeg har nettopp vært på storbyferie i London her, og har kjørt min tante Ellen sin bil, i Nevlunghavn, på veier jeg ikke er vant til å kjøre, og er hos bestemor Ingeborg, som var ganske masete.


Så jeg er ikke helt med.

Men jeg følte meg også litt utfryst her, men tankene mine er kanskje i London enda.

Siden jeg kom rett fra ferie der.

Men nå, så tenker jeg at dette må være arrangert, av broren min Axel, i noe nettverk, for å få det til at jeg synes at sånn pedofil-aktig oppførsel er vanlig, eller noe.


Det må være noe konstruert, tror jeg.

For vi var nesten aldri nede i Larvik-området, og besøkte de, for jeg og Axel bodde i forskjellige deler av Oslo.

Så jeg skjønner ikke at han kunne kjenne Risto Ingebrigtsen så bra.


Men jeg merka ikke noen reaksjon, fra han Risto, da min mormor, Ingeborg Ribsskog, tok de her bildene.

Og hun reagerte heller ikke.

Så derfor reagerte ikke jeg heller, for man kan jo ikke se noe på ansiktet til Risto, at han er ukomfortabel, eller noe, synes jeg.


Så han gråt ikke, eller prøvde å ta bort armen, til Axel, eller noe.

Så derfor tenkte jeg kanskje ikke noe på det, annet enn at jeg syntes de oppførte seg rart og unaturlig, for de liksom posterte på en måte, sånn at de så bort da, på en unaturlig måte, som liksom for å fryse ut meg.


Dette var sommeren 2003.

Sommeren 2005, så jobba jeg på gården til min onkel Martin Ribsskog, og Ristos mor, Grete Ingebrigtsen, i Kvelde.

Jeg husker jeg overhørte at Grete sa, at hun ikke visste om hvor mye hun kunne klare å kontrollere ungene sine, fra å unngå å si, (om et eller annet), i Kvelde-bygda.


Men det er klart for meg, at ungene til Grete, Risto, Andrea og Isa, de var under kontroll av hun Grete da, som kontrollerte hva de prata om til andre, tydligvis.

Så jeg mistenker at det kan ha vært noe slags form for barnmishandling involvert her, enten fra min halvbror Axel Thomassen og/eller fra Grete Ingebrigtsen og min onkel Martin Ribsskog.


Dette tenkte jeg på nå, når jeg så den måten Axel holdt rundt Risto her igjen.

Axel var jo i midten av 20-årene vel på det bildet, og Risto gikk vel i en av de første klassene på barneskolen kanskje.


Men jeg har ikke hatt mye med min onkel Martin å gjøre, før etter min mor døde, i 1999, så jeg kjenner ikke han Risto, som er/var Martin sin stesønn, så bra.

Så derfor syntes jeg det er rart, at Axel kjente han så bra, at han holdt armen rundt han.


Her må det ha vært noe muffens, mener jeg.

Så det vil jeg gjerne anmelde.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Min mormor, Ingeborg Ribsskog, skriver på baksiden av bildene, som hun sendte meg, et par-tre år før hun døde, ifjor sommer, hit til England, at bildene er fra 2005.


Men i 2005, så hadde jeg helskjegg, da jeg jobba på den gården, Løvås, husker jeg, for jeg hadde ikke innlagt vann, i den lille, uisolerte hytta, som jeg bodde i da.

Så disse bildene må være fra sommeren 2003.


Jeg kjenner også igjen den grønne t-skjorta, som jeg har under den blå tennisskjorta.

Den kjøpte jeg i London, på storby-sommerferie, uka før det her, eller noe.

Og jeg pleide ikke å kle meg så kult, så den t-skjorta brukte jeg ikke så mye, så dette må ha vært sommeren 2003, mener jeg.


For det er ikke sånn at jeg har kjøpt mange sånne t-skjorter, det var nok bare en, for sånne militærfarga klær, var på moten, husker jeg, sommeren 2003, pga. Irak-krigen eller noe.

Men jeg tenkte jeg måtte nesten kjøpe med noen nye klær fra London, når jeg var der, men jeg var kanskje litt stressa da, derfor kjøpte jeg bare en sånn militær-farga t-skjorte, for jeg fant kanskje ikke så mye andre klær jeg trengte, eller syntes var kule.


Men jeg var litt stressa da, for jeg var ikke så vant til å handle klær i London akkurat, jeg hadde vel ikke da vært i England, siden en ferie i Brighton, hvor jeg var mye i tenårene, i 1990.


Så sånn var det.

Bare kontakt meg hvis det er noe dere eventuelt lurer på i forbindelse med anmeldelsen.





4 attachments
nevlunghavn 2003.JPG
119K
nevunghavn2003bakside.JPG
26K
nevlunghavn20032.JPG
162K
nevlunghavn20032bakside.JPG
37K








PS.

Her er vedleggene:

nevlunghavn 2003

nevunghavn2003bakside

nevlunghavn20032

nevlunghavn20032bakside

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter