Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 2. januar 2011

Mer fra Facebook









  • Kærligheden kalder nu i nat

    fredag kl. 16:34 · ·





      • Erik Ribsskog Du har også en firemenning i Ås, i Norge, som heter Liv Kristin Sundheim:


        http://www.facebook.com/profile.php?id=735895432


        Dere ligner kanskje litt?
        I går kl. 15:24 ·



      • Erik Ribsskog

        Ops, Liv Kristin har visst flyttet til Sverige hun og.

        Til Norrköping.

        Det var det ingen som hadde sagt noe om til meg.

        Men men.

        Hun har visst en svensk kjæreste der, ser det ut til:


        http://www.facebook.com/wikslund


        Men men.

        Bare noe jeg kom på.

        Mvh.

        Erik Ribsskog

        I går kl. 15:57 ·



      • Erik Ribsskog

        Men mine slektninger i Norge, (onkel Martin og tante Ellen og min søster Pia og min halvbror Axel), har forresten ikke sendt arv til meg, etter at min mormor, Ingeborg Ribsskog, døde, i 2008. Enda min mor, Karen Ribsskog, døde i 1999, så dette er egentlig min morsarv.


        Så jeg har ikke så mye med familien min i Norge å gjøre, siden de bare tuller, så bestemor Ingeborg er jo død, så da er det ingen som skriver og forteller om at Liv Kristin har flyttet til Sverige.

        Men men.


        Bare noe jeg tenkte på.

        Mvh.

        Erik Ribsskog
        I går kl. 17:03 ·



      • Jenny Ribsskog så lika tycker jag nog inte att vi är :P du är väldigt påläst om släktet Ribsskog du.


        tråkigt med dina släktingar. jobbigt när det är problem i familjen.
        2 timer ·



      • Erik Ribsskog

        Hei,

        ja, altså Liv Kristin er jo min kusine og de andre der er jo mine søsken og min mor og min mormor og min onkel og tante.

        Det bor vel flere i Ribsskog-slekten i Norge enn i Sverige og, og både min mormor og min mor fikk jo tre barn, og man blir jo nesten kjent med så nære slektninger enten man vil eller ikke.


        Ja, jeg synes det er ille.

        Jeg er arbeidsledig og har ikke råd til å gå på kino engang, eller å gå ut for å ta meg en øl, også vet jeg at jeg egentlig skulle ha arvet en liten formue etter min danske mormor, som hadde ting som var fra et slott i Danmark, siden hun var kongelig/adelig, men så tuller min onkel Martin og tante Ellen med meg, så jeg ikke får noe arv i det hele tatt.


        Hva med deg selv da, har du funnet en dansk 'prins', siden du skriver dansk, mener jeg.

        Mvh.

        Erik Ribsskog

        for noen sekunder siden ·








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter