Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 24. mai 2011

Jeg sendte en e-post til Hans Kølner, faren til Frode Kølner




Gmail - Til Hans Kølner, Larvik Everk










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Til Hans Kølner, Larvik Everk











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Tue, May 24, 2011 at 3:06 PM




To:
firmapost@skagerakenergi.no






Hei,

Hans Kølner, faren til min tidligere kamerat, Frode Kølner, er kanskje pensjonert nå.

Men om dere kan sende e-post videre til han?

Han bor i Trygves gate, i Larvik.


Han kalte lillesøstera mi Pia, for 'Pipa', da jeg var 7-8 år og hu var 6-7 år vel.

Like etter at vi flytta til Larvik Sentrum til Østre Halsen, og jeg ble kamerat med Frode Kølner, begynte han å kalle hu for det.


Hva mente han med det, lurer jeg.

Sønnen hans og søstera mi, Pia, tulla med meg, på 18-års dagen min, og dro meg med på en strand på Berger, Sandvika, som jeg aldri pleide å dra på.


Istedet for å bli med f.eks. på min strand, som vel var den på Sand eller kanskje Ulvika.

Så han dro i min bursdag, men var mer som søstera mi sin gjest, synes jeg.

Han hadde med en flaske jagermaister, som han la i fryseren.


Og en kamerat.

Og så plutselig tok han med jagermaister-flaska, og dro tilbake til Larvik, før festen begynte.

Enda dem skulle ligge over til dagen etter.

Dem prøvde å rane til seg vannsenga mi, Kølner og kameraten, med støtte fra 'Pipa'.


Men vannsenga var meg kjær, og jeg sov dårlig uten den, og hadde søvnproblemer, så det likte jeg ikke.

Så jeg måtte skrøne, og si at der skulle Annika Horten og Anne Uglum, i klassen til søstera mi ligge, for å få dem til å gi seg.


Søstera mi trodde ikke helt på det.

Men hva skal en stakkar si da, jeg hadde jo bedt henne om å invitere noen folk, så jeg regna med at hu inviterte de peneste venninnene sine, til sin et år eldre storebrors bursdag?


Eller hva?

Hvem vet.

Jeg hadde ihvertfall bedt Pipa om å invitere noen.

Så jeg regna med at hu tok hintet.

Selv om jeg ikke pleide å ha fester, på den her tida.


Min far lot meg bo alene fra jeg var ni år, så jeg var litt preget av det her da.

Men men.

Men jeg tenkte på det nå, hvorfor 'Pipa'?

Kan dere være så snille å sende om dette til Hans Kølner?


Han hadde også en folkevognboble, som Frode Kølner sa var jubileumsmodell, da de dro meg med til Gurvika, i Nevlunghavn, for å hilse på tanta til Frode, som var åndsvak, (eller hva det heter i våre dager, hemma, heter det kanskje, eller hu var sånn at hu ikke kunne vært med i Disimilis engang, tror jeg. Hu kunne ikke prate engang. Mongoloid, heter det kanskje. Og farmora hans var kanskje også det, hu gikk ihvertfall aldri ut, og jeg visste ikke at hu bodde der engang, før Frode plutselig en gang, sa at hu var død. Jeg hadde ikke helt fått med meg, at hu bodde der, før den gangen Frode viste meg leiligheten hennes, som var i 2. etasje i Trygves gate. Kölner het hu, hvis jeg husker riktig, fra ringeklokka, og dem het Kølner da).


Håper dere kan sende dette til riktig person, (Hans Jacob Monrad Kølner, heter han visst), sånn at det er mulig å få svar på dette, (samt hva som skjedde med jubileums-bobla).

På forhånd takk for eventuell hjelp med dette!


Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter