Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 16. mai 2011

Jeg sendte en Facebook-melding, til han som skriver om Berger, på nettet

berger på nettet

PS.

Her er mer om dette:




Erik Ribsskog

for 2 minutter siden

Erik Ribsskog


  • Hei,

    er det du som skriver om Berger, på nettet?

    Du sier at onkelen din Karl solgte fisk på Krok, og jeg mener å huske at han dukka opp på døra til farmora mi Ågot, på Sand, for å selge makrell en gang.


    Kan det stemme?

    Jeg kjefta litt på a, for jeg visste ikke hvem det var, og sa at hu ikke burde kjøpe makrell av han, men da bare svarte hu 'jo'.

    Men men.

    Er det dere som driver den marinaen, ved Holmsbu?


    Jeg var der sommerne på slutten av 80-tallet, sammen med tremenningen min ØA, (han 'kineseren').

    Dere hadde gode burgere, vil jeg si.

    Han Ole Paus var jo hos dere, og underholdt, husker jeg.


    (Min onkel Runar, syntes at han var så artig).

    Min grandonkel Idar Sandersen holder til like ved dere, og han gidder ikke å sende meg noe slektsforskning, så hvis du prater med han, så kan du kanskje høre om han kan skjerpe seg å sende det, og låne han kopimaskin, eller noe.


    Bare fleiper.

    Jeg skriver en del om Bergeråsen og Sand, på blogg, så vi skriver liksom om nesten hele søndre Strømm, eller hva man skal kalle det.

    Men det var veldig artig å se hva din forfar skrev om Berger, i gamle dager.


    Det er bra at noen publiserer det.

    Hvis du husker meg fra marinaen, så har jeg senere jobba som butikksjef i Oslo, (på Rimi Nylænde, gamle Balstad), og overhørte seinere at jeg er forfulgt av 'mafian', og har rømt til England, uten at politiet hjelper, eller gir råd.


    Jeg husker også en sommer, på mariaen deres, at en brei kar var der, og ropte og vel kanskje stjal.

    Og han kjente jeg igjen, det var en av de som hang, eller drev, treningsstudioet, i Sandehallen, hvor vi hadde klasserom ved siden av, for jeg gikk første og andre året på VGS., på Sande VGS., Handel og Kontor.


    Så det her må ha vært sommeren 1987, mener jeg, at jeg så han 'gærne' bodybuilderen hos dere.

    Jeg pleide å spise burger hos dere, men ØA pleide å spise løvstek vel.

    Båten var faren til ØA sin, etter at båten til faren min og Haldis, ble ødelagt, i en høststorm, i enten 1986 eller 87.


    Men ØA hadde ikke lært å kjøre båt, så jeg var kaptein da.

    Så sånn var det.

    Med Strømm-hilsen

    Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter