Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 29. november 2011

Noen har sendt e-poster angående Min Bok




Gmail - Vedr. Min Bok










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Vedr. Min Bok











Marianne Jensen
<mariannejensen@tyrkia.com>



Mon, Nov 28, 2011 at 10:35 PM




Reply-To:
mariannejensen@tyrkia.com


To:
eribsskog@gmail.com






Hei Erik




Ser du prøver å få utgitt bok. Her er en forretningside: Du har jo mange lesere på bloggen, så hvis du utgir og selger Min Bok vil sikkert en god del kjøpe den og dermed støtte en god sak. Det finnes mange forlag som utgir bøker for alle som vil utgi bok, såkalt print on demand publishing (google det, da finner du masse forlag). Da trykker de så mange eksemplarer av boken som du trenger eller selger bøkene direkte til de som bestiller. Du betaler litt for å utgi boken (omtrent så mye som du brukte på testamentet til baron Adeler), men får alle pengene fra salget. Boken får også ISBN og du kan selge den på Amazon og andre steder.




Det er kanskje lurt å utgi boken på et britisk forlag siden det er flere forlag der og sikkert billigere enn i Norge. Sjansen for at de finner på noe tull er sikkert også mindre.




Du bør nok samle alle bokkapitlene i et Worddokument e.l. og sette dem opp med overskrifter osv. Noen forlag har egne oppskrifter for hvordan man klargjør boken. Det blir billigere om du gjør mest mulig selv.




Her er noen lenker du kan se på




http://www.cartridgesave.co.uk/news/20-top-print-on-demand-services/




http://www.thelondonpress.co.uk/




Når du skal skrive del 2 av Min Bok bør du kanskje tenke på å skrive den på engelsk for å få større publikum og flere som kan kjøpe.




Du kan jo også starte en innsamling på bloggen med et stort banner på toppen med bilde av deg selv (sånn som Wikipedias innsamling) for å få penger til å få utgitt boken, f.eks. ved å bruke SkyRaise http://www.skyraise.com/




Lykke til!




Med vennlig hilsen




Marianne




Tyrkia.com er din portal til Tyrkia
http://www.tyrkia.com








PS.

Her er mer om dette:




Gmail - Min Bok, PS










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Min Bok, PS











Marianne Jensen
<mariannejensen@tyrkia.com>



Mon, Nov 28, 2011 at 10:39 PM




Reply-To:
mariannejensen@tyrkia.com


To:
eribsskog@gmail.com






Kanskje du kan lage en egen etikett på bloggen for Min Bok så det blir lettere å følge med/finne frem?

Hvis du startet på en "del 2" bør den kanskje ha sin egen etikett (My Book Part 2)

Vennlig hilsen
Marianne



Tyrkia.com er din portal til Tyrkia
http://www.tyrkia.com








PS 2.

Jeg skulle gjerne ha hatt en egen label, hvor det stod 'Min Bok', på bloggen.

Men jeg klarer dessverre ikke å få opprettet flere labler, på bloggen, av en eller annen grunn.

Jeg kunne ha kontaktet Blogger sin kundeservice, om dette, men dessverre så er det sånn, at jeg ikke får svar, på hverken e-poster eller brev, som jeg sender til Blogger/Google.

Men jeg kan jo prøve å Google dette problemet og se om noen har vært borti dette problemet før meg.

Vi får se om jeg klarer det.

Vi får se.

Med johncons-blogg hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter