Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 10. april 2012

Jeg sendte en ny e-post til NRK





Gmail - Oppdatering klage tweet4tweet











Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Oppdatering klage tweet4tweet












Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>



Tue, Apr 10, 2012 at 10:29 PM




To:
info@nrk.no


Cc:
PFU Pressens faglige utvalg <pfu@presse.no>






Hei,

nå kom jeg over en blogg, som skrev om det, at jeg hadde vært på Tweet4Tweet.

Jeg vet ikke hvem som har bloggen, men det blir oppsummert som at Jenny Skavlan blir overrasket over at jeg både selger godteri og forteller min historie.


Og så sier Jenny Skavlan at 'det lukter litt psykose', av dette.

(Jeg sender med skjermbilde fra denne bloggen).

Men Jenny Skavlan driver jo med flere ting selv, som å spille i filmer som Fatso, være med i Grandiosa-reklamer, være på TV som programleder og å lage moteklær, mener jeg å ha sett, i nettaviser, osv.


Hvis det lukter psykose, fordi jeg driver med to ting, så må jo Jenny Skavlan være tvangsinnlagt da, siden hun driver med fire ting.

Er dette vitenskapelig bevist, at man er psykotisk, hvis man driver med to ting?


Er dette noe som NRK har fått lære av Snåsamannen?

Benekter også NRK Darwins utviklingslære nå?

Jeg har Johanitter-ordenen, i slekta, og Jenny er en versjon av navnet Johannes.


Er det NRK som lar Johanitterordenen få bruke norske folks skattepenger til å forfølge de som de har i slekta, som de ikke klarer å kue?

Dette hører isåfall hjemme i programmet Tro og Liv og ikke i et internett-program.


Eller vel egentlig i Dagsrevyen.

Dette er den jødisk/kristne/danske verdenskonspirasjonen som NRK spiller på lag med.

Shalom!

Erik Ribsskog





lukter psykose.JPG
120K








PS.

Her er mer om dette:

lukter psykose

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter