Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 20. januar 2013

Jeg sendte en e-post til broren til Kristin Sola






Gmail - Bror til Kristin Sola?







Gmail



Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>









Bror til Kristin Sola?









Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>




Sun, Jan 20, 2013 at 8:18 AM




To:
"torbjorn@naprapatlandslaget.no" <torbjorn@naprapatlandslaget.no>


Cc:
info@naprapathalsanisollentuna.se





Hei,

jeg ble dratt med av Margrethe Augestad, fra Drammen, på fest hos noen svenske damer, her i Liverpool, for noen år siden.

Jeg prøver å få tak i Kristin Sola, for å spørre om noe greier i forbindelse med at jeg bytta skole, fra Sande vgs. til Gjerdes vgs.


(Jeg var på samarbeidsavtalen.

Og fikk skjema av søstera di, tror jeg det er).

Hun Ellinor Liljegren, som var på den festen som Margrethe Augestad dro meg med på, er visst også naprapat, så jeg, så jeg tenkte at det var litt artig, så jeg sender til henne også, siden jeg kjenner til fler naprapater, mener jeg.


Jeg var i Geværkompaniet, i militære, i 1992/93, og da var det en idrettassistent, på Terningmoen, fra Bærum, som nevnte søstera di og hu mørkhåra venninna, som hu leide solarium sammen med, skoleåret 1987/88, (hvis jeg husker det riktig).


Ble Kristin Sola gift med han fra Bærum?

Prøver å finne henne på nettet, men det viker helt umulig.

Så navnet ditt nå siden du satt i samme styre, som klassekamerat, med meg og Kristin Sola, nemlig Jan Ivar Lindseth, som jeg tilfeldigvis søkte om, på Purehelp.no.


Håper dette er i orden!

Mvh.

Erik Ribsskog


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter