Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 1. februar 2013

Jeg sendte en e-post til en i Det Norske Studentersamfund






Gmail - Invitasjon til å presentere ditt bokprosjekt for Universitetet i Oslo








Gmail



Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Invitasjon til å presentere ditt bokprosjekt for Universitetet i Oslo










Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>




Thu, Jan 31, 2013 at 10:54 PM





To:
Jørn Kløvfjell Mjelva <jkmjel@gmail.com>


Cc:
Mads Liland <mads.liland@nffo.no>


Bcc:
anne.aasheim@kulturradet.no







Hei,

jeg bor jo som flyktning, i England, (som jeg forklarer om, på min blogg osv.), så jeg har hverken råd eller mulighet, til å dra til Oslo.

Og du har jo tidligere invitert meg, til en debatt, om flyktningepolitikk, (så jeg på bloggen min):



Så jeg vet ikke hvor seriøst dette er ment.


Deres tidligere leder, for Universitas, (ved UIO), Camilla Skriung, er en venninne/bekjent av min søster, og Skriung var blant annet på en fest en gang, som søstera mi hadde, i den leiligheten jeg vokste opp aleine i, i Leirfaret 4B, på Bergeråsen, hvor jeg bodde aleine, fra jeg var ni år, til søstera mi ville flytte inn hos meg, da jeg var atten år.

Så det er kanskje bedre å skrive, (høflig og ordentlig), om bøkene mine, i Universitas, istedet for å dra meg, (som ikke har noen penger), til Norge, (hvor jeg er flyktning fra).

Bare et forslag.


Thomas Seltzer har jo skrytt av bøkene mine, i underholdningsprogrammet Tweet4Tweet, (som jeg må innrømme, at jeg ikke forstod helt, her fra England, om var tull eller ikke), så kanskje han kan være med på debatten deres.


Det er mulig.

Jeg sender kopi av denne e-posten til NFFO og Norsk Kulturråd, så kanskje jeg kan få forfatterstipend eller få bøkene mine innkjøpt, til bibliotekene, (som jeg har søkt om).


Men takk for interessen, selv om du kanskje burde ha e-post-adresse, som det står noe med studentersamfunnet i, (synes jeg), hvis du representerer de liksom.

Bare for å komme med noen tilbakemeldinger, siden jeg har jobbet som butikksjef osv., for da må man klage på leverandører osv., hele tiden.

Med hilsen

Erik Ribsskog


2013/1/31 Jørn Kløvfjell Mjelva <jkmjel@gmail.com>

Hei!

Mitt navn er Jørn Kløvfjell Mjelva, og jeg er med i Det Norske Studentersamfunds Kulturutvalg. Hver uke arrangerer vi Upopulær Aften, Onsdagsdebatten og Akademisk Vorspiel på Chateau Neuf i Majorstua.


Vi har fått med oss at du arbeider på et større bokprosjekt på gang, som flere i redaksjonen har opplevd som svært spennende. Vi lurer derfor på om du vil ha anledning til å delta på et arrangement til høsten der du presenterer bokprosjektet for vårt publikum. Vi vil dessverre ikke ha anledning til å honorere deg, i og med at vi er en studentorganisasjon, men dette vil være en fin anledning for deg å avertere for boken din, og vi dekker selvsagt alle reiseutgiftene.


Jeg håper å høre fra deg, og at du har anledning til å stille.


--
Votre camarade à la guerre

Jørn









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter