Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 13. mai 2013

Enda mer fra Facebook


Butikker, Ebba kiosk, Kiosken rett over Falck, Bertsen dagligvare, Bertsen Elektro, pappas kjøttbutikk, S-laget, Jacobsen kiosk, Finn Hansen dagligvare, Alviniussen, Garnbutikken til xxx og Berit, enda en dagligvare, det var Storgata, videre i rekkeviksgate, Baker Johnsen, Strikkebutikk, Sending i Hølabekken. Jøss for et yrende liv det var.
Liker ·  ·  ·  · 5. august 2012 kl. 18:49 i nærheten av Kvelde, Vestfold
  • 39 personer liker dette.
  • Erna Christiansen Jeg mener butikkene
  • Erik Ribsskog Erna Christiansen: 

    Ok, jeg burde ha skjønt det.

    Sorry.
    ...Vis mer
  • Erik Ribsskog Husker ogsaa at det var en kiosk i Storgata, forresten.

    Like ved skolen.

    Den kiosken var ikke saa langt unna Halsen dagligvare vel.

    Kanskje litt naermere Samvirkelaget.

    Mora og stefaren min, de flytta til Jegersborggate, i Larvik sentrum, i april/mai-maaned, det aaret jeg gikk i foerste klasse.

    (Skoleaaret 1977/78).

    Saa jeg maatte ta buss til skolen, fra buss-stasjonen, nederst i Nansetgata.

    Men hjem fra skolen, saa ville mora og stefaren min hente meg, (av en eller annen grunn).

    Saa da maatte jeg staa og vente, (gjerne i en time, eller noe ganger kanskje enda lenger).

    Og da pleide jeg aa gaa i den kiosken, i Storgata, og kjoepe godteri, (husker jeg).

    Jeg hadde nemlig faatt noen smaapenger, i gave, av faren min.

    Da jeg besoekte han, paa Berger, ikke saa lenge foer mora mi flytta, fra Mellomhagen.

    (Jeg var vel antagelig hos faren min i paaskeferien, i 1978, da.

    Og det her var nok noen uker/maaneder senere).

    Saa jeg stod mye aa kjeda meg, i Storgata, (cirka ovenfor det huset vi hadde bodd i der, tidligere paa 70-tallet, nemlig et stort brunt hus, som naa er gult vel), og venta paa stefaren og mora mi, det aaret jeg gikk paa skole, i Oestre Halsen, (husker jeg).

    Mvh.

    Erik Ribsskog


https://www.facebook.com/groups/471474256203949/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter