Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 17. mai 2013

Mer fra Facebook

Erik Ribsskog


Naar du har kjoept potetgull paa Gulf.



Det er ikke noen bensinstasjon, paa Berger, (hvor soestera mi Pia og jeg er fra), saa da det pluteslig stod paa det store Gulf-skiltet, (paa midten av 70-tallet), at 'Blir Shell', saa ble jeg litt trist, husker jeg.



(For jeg 'holdt' liksom med Gulf da, (av alle bensinstasjon-kjedene), siden jeg bodde paa Halsen.



Naar vi var ute og kjoerte i bilen til mora og stefaren min, mener jeg).



Men det fantes en Gulf-stasjon, (ihvertfall paa slutten av 70-tallet), i Grenlands-omraadet, mener jeg aa huske.



(Fra en eller annen biltur).



Bensinstasjonen var ogaa i 'min verden', husker jeg at stefaren min Arne Thomassen mente, da jeg spurte han om hva 'min verden' betydde, (etter aa ha hoert det uttrykket, paa TV eller noe saant, vel).



Mvh.



Erik Ribsskog   https://www.facebook.com/?sk=welcome#!/groups/471474256203949/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter