Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 4. juni 2013

Mer fra Facebook









Når du har bodd i dette huset, i Storgaten, på Østre Halsen, som fire-åring, (i den største delen av huset, som var ut mot Storgaten, og det var utsikt til sjøen, fra vinduene i stuen, osv). (Bilde fra Google Maps).
Når du har bodd i dette huset, i Storgaten, på Østre Halsen, som fire-åring, (i den største delen av huset, som var ut mot Storgaten, og det var utsikt til sjøen, fra vinduene i stuen, osv). (Bilde fra Google Maps).



Liker · · · Del · for 18 timer siden







  • Erik Ribsskog Tor Magnus Pedersen skrev under en annen kommentar, at dette huset ble kalt for 'skipperhuset'.

    Jeg bodde der bare i 1974 og 75, som 3-4-åring, vel.

    (Og da var dette huset malt brunt, mener jeg å huske).

    Så jeg fikk ikke med meg så mye, om hvem som hadde bygget huset, osv.

    Noen som kjenner historien til dette huset?

    Søstera mi Pia og meg, vi fant en kveld, et hvitt pinnsvinn, i oppkjørselen, (som man kan se på bildet der).

    Etter at vi hadde vært ute og lekt, med noen andre unger sikkert.

    Og vi skulle hjem for å spise middag, eller noe, da.

    Pinnsvinnet var nesten tamt, (må man vel si).

    Og vi rørte det ikke, og det surret litt rundt der.

    Men en gang, (etter at jeg flytta til faren min, på Berger), så nevnte jeg dette pinnsvinnet, i en naturfag-time, eller noe.

    Og det var vel ingen som trodde noe på det, at det fantes hvite pinnsvinn, (mener jeg å huske).

    Men men.

    Bare noe jeg tenkte på.

    Mvh.


    Erik Ribsskog










    https://www.facebook.com/groups/471474256203949/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter