Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 30. juli 2013

Mer fra Facebook









Jeg ble født på klekkeriet/saniteten bak sjukhuset.. Ekte drammenser..
Liker · · Ikke følg innlegget lenger · Del · for 19 timer siden i nærheten avSola, Rogaland




  • 5 personer liker dette.








  • Arve Eker I 1956 så jeg Saniteten for første gang!





  • Erik Ribsskog Der er jeg født og.


    Jeg visste ikke at det lå ved sykehuset der.

    (Det blir vel ved Åssida?).
    ...Vis mer


    Erik Ribsskogs bilde.




  • Grethe Helen Myklebust Ikke Åssida.. Rett opp i åsen bak eksisterende sykehus. Nå med navnet Buskerud universitets sykehus Og forvirringen kan skyldes at normale fødsler foregikk på klekkeriet, mens avangserte foregikk på sjukehuset. I 70 åra ( i forbindelse med utbygginen av Drammen sjukehus) ble klekkeriet nedlagt og alle fødsler foregikk deretter på Drammen sjukehus.





  • Anne Brit Thoresen det var i sin tid flere fødehjem i Drammen, ett i Øvre Storgate, ett på Austad og så Saniteten. Det var nok byens jordmødre og gynekologer som sto for driften og det medisinske tilsynet, men etter hvert ble disse fødehjemmene nedlagt og Sykehuset utvidet kapasiteten slik at alle fødende kunne få plass der. Det føltes sikkert litt tryggere dersom det skulle oppstå komplikasjoner.....





  • Grethe Helen Myklebust Ja, stemmer det.. Ting demrer når man får litt huskehjelp. Bestemor mi nevnte at hu gikk på beina til fødehjemmet på Austad. Det var ikke så langt..





  • Anne Brit Thoresen min kusine er født der i 1955, det ble vel nedlagt rundt 1960. Øvre Storgate nedlagt noen år etter det så vidt jeg husker.





  • Grethe Helen Myklebust Saniteten varte lengst. Min søster fikk sin datter der i 1978. Året etter var det slutt..





  • Turid Wenche Skjeldrum I 1973 fødte jeg på Drm sykehus. Ble flytt et over til Saniteten rett etter fødselen





  • Grethe Helen Myklebust Fødeavdelingen var sommesteng da min søster fødte. Så det ble på Saniteten.





  • Irmil Opseth Jeg ble født på fødestua i Webergs gate på Strømsø i 1948, og var da ikke ekte drammenser fordi Skoger var innunder Vestfold. Det var også en fødestue i Tollbugata og på Austad. Foruten Saniteten på Bragernes var det vel også en fødestue i Øvre Storgate.







  • Bragernesåsen heter det vel kanskje der da.

    Det er ihvertfall bort mot Åssida fra bybrua, så jeg på Google Maps nå.

    Mvh.

    Erik Ribsskog











    https://www.facebook.com/groups/192847840840801/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter