Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 10. august 2013

Mer fra Facebook









Sofie og Karl Nygård var mine besteforeldre. Og Eddie... vet du noe om Anne, Marit, Grete og Jorunn, eller noen andre??

Sofie og Karl Nygård var mine besteforeldre. Og Eddie... vet du noe om Anne, Marit, Grete og Jorunn, eller noen andre??


Liker · · Ikke følg innlegget lenger · for 3 timer siden



  • 9 personer liker dette.









  • Aud Holt Tingve Ja, morsomt og bra funnet på!

    Og Burulla var et landemerke på en måte




  • Eddie Sigvartsen er lenge sida sist jeg så no til de





  • Erik Ribsskog Det var et kjent etternavn.


    Er du i slekt med min troppsjef fra Geværkompaniet, (juli 92-kontingenten), Sverre Frøshaug, (som også er en kjent skytter vel)?

    Mvh.

    Erik Ribsskog

    PS.

    Jeg var i samme tropp som en Brismer, (tror jeg at han het), som er fra linje 5 et sted, ihvertfall, (hvis jeg husker det riktig).

    (Antagelig Stovner).










    https://www.facebook.com/groups/231799166942750/

    Bloggarkiv

    Populære innlegg

    Om meg

    Bildet mitt
    Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

    Totalt antall sidevisninger

    Etiketter