Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. oktober 2013

Mer fra Facebook


  • NYLIGE INNLEGG








  • Erik Ribsskog


    Bestemor Ingeborg bodde i Herman Wildenveysgate 43 B, (fra midten av 80-tallet til midten av 90-tallet), som man kan se, på dette bildet.

    Lever hennes naboer herr og fru Holsæter enda, lurte jeg.

    Mvh.

    Erik Ribsskog





    Bestemor Ingeborg bodde i Herman Wildenveysgate 43 B, (fra midten av 80-tallet til midten av 90-tallet), som man kan se, på dette bildet.</p><p><br></p><p>Lever hennes naboer herr og fru Holsæter enda, lurte jeg.</p><p><br></p><p>Mvh.</p><p><br></p><p>Erik Ribsskog







    Liker ·  · Ikke følg innlegget lenger · for 16 timer siden











    • Heidi Nordvik liker dette.














    • Stein Høibø Hoelsæter senior gikk bort, vet jeg. Junior, Jan (Kristian?) flyttet, vet ikke hvor. Fru H. tror jeg bodde videre i huset, vet ikke hvor lenge.

      for 11 timer siden via mobil · Liker
















    • Erik Ribsskog Ok,

      herr og fru Hoelsæther ble ofte nevnt, av min mormor og mor, da jeg var på besøk der, i Stavern, men jeg ble ikke kjent med de, liksom.


      Men de har undertegnet på et av min mormors testamenter, så de var kanskje mye der, utenom skoleferiene, osv.

      Gikk det for å være noe galt, med enten herr eller fru Hoelsæther, har jeg lurt på, siden han stelte håret hennes, liksom som på utstilling, i vinduet ut mot gata, da.

      (Som jeg så, en gang, på midten av 80-tallet, må det vel ha vært).

      Mange takk for svar!

      Mvh.

      Erik Ribsskog





      Erik Ribsskogs bilde.





      for 10 timer siden · Liker
















    • Inge Jacobsen Er det ikke flere enn jeg som reagerer på disse innleggene? Mulig jeg tar helt feil, men jeg synes ikke verken pågående arvestrider, om "det gikk for å være noe galt med" navngitte personer osv har noe som helst å gjøre på en mimreside som dette. Rimelig utleverende både tekst og dokumenter du har lagt ut i flere innlegg de siste dagene, Erik Ribsskog...

      for 6 timer siden · Liker · 5
















    • Dag Høibø Tror de fleste reagerer som deg, Inge. Administrator har gått ut med høflige henstillinger, for å si det sånn...

      for 6 timer siden · Liker · 3
















    • Stein Høibø Og bare for å avkrefte... Det var ingenting GALT, m. Hoelsæter. Han var major i Forsvaret, og en gentleman til fingerspissene. Handlingen du nevner, syntes jeg også uttrykker omsorg og kjærlighet, og ingenting annet. Eneste uvanlige (og morsomme) var at han visstnok engang hadde spurt en i Leieren; "unnskyld, men hvilket gear bruker du til Oslo?"

      for 3 timer siden via mobil · Liker · 1
















    • Odd Høibø Eneste gale med Holsæter var kjøringa! Han hadde en underfundig humor og gjorde narr av egen kjøring, noe overnevnte kjente kommentar bekrefter. Clutchen i hans gamle grå Fiat hadde det ikke godt...

      for 2 timer siden · Liker
















    • Erik Ribsskog Jeg har sett på andre, lignende nettsider, at de skriver om originaler og ferie-anekdoter, osv.

      Jeg skulle bare dokumentere at min mormor bodde i Stavern, og at hun arvet Adeler, (og var nabo til Holsæther).

      Siden min mormor vel var litt som en original kanskje, siden hun fortsatt snakket dansk, etter 50-60 år, i Norge.

      Og jeg har også bodd i Brunlanes, (like utafor Stavern), på 70-tallet, og da pleide vi å dra til Stavern noen ganger.

      Og jeg har bodd på Berger og i Oslo og i England, fra 1979, så jeg har litt å ta igjen.

      Jeg har ikke vært så mye, i Larvik/Stavern, siden 70/80-tallet.

      Så da blir det nok litt mye, på en gang.

      Jeg ville bare skrive om mine Stavern-minner og komme med noen etterlysninger.

      Og jeg måtte jo nesten spørre om Hoelsæther, siden de ofte ble nevnt, i min mormors hjem, og jeg har nok hilst på de, som ungdom, (siden fru Hoelsæther vinka til meg).

      Det kunne jo vært at herr Hoelsæther var frisør, (tenkte jeg), siden han liksom gredde kona si, i vinduet, da.

      Men min mormor flyttet tilbake til Nevlunghavn, på en tid som jeg var opptatt med å etablere meg, i Oslo, (for min lillesøster var hjemløs, og flytta inn hos meg), så det var som noe brått for meg, at min mormor flytta tilbake Nevlunghavn, og jeg mista kontakten, med Stavern.

      Hadde også en kamerat i Larvik, som heter Frode Kølner, som jeg pleide å møte, i Stavern, når jeg besøkte min mormor, på 80/90-tallet, (i Herman Wildenveysgate).

      Beklager at det blir mye på en gang.

      Jeg lurer fortsatt på om noen vet i hvilken vei, som den hytta vi bodde i, (da mora mi og min stefar Arne Thomassen hadde en engelsk seter-hund ved navn Rex), lå i, i Brunlanes.

      (Vi bodde der fra sommeren 1974 til sommeren 1975 cirka).

      Og hva het hu 'badestrand-blondinna', som bodde tvers over veien, for bestemor Ingeborg, i Herman Wildenveysgate 43B?

      Beklager at det blir mye mimring og etterlysninger.

      Men når jeg sier at mormora mi, (som var litt kjent, som en salgs malerinne eller original vel), arvet den siste baron Adeler, (Cort Adelers siste etterkommer), så var det greit å bevise det, ved å poste dokumentasjon på det da, (tenkte jeg).

      Og jeg kjenner ingen i Stavern, som kan oppdatere meg om herr og fru Holsæther, (som jeg husker godt).

      Så derfor denne Facebook-skrivingen.

      Beklager hvis det ble mye på en gang.

      Men jeg viser til min yttringsfrihet, som vel er et ganske kjent 'fenomen', (for å si det sånn).

      Håper dette er i orden!

      Mvh.

      Erik Ribsskog


















      Bloggarkiv

      Populære innlegg

      Om meg

      Bildet mitt
      Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

      Totalt antall sidevisninger

      Etiketter