Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 11. april 2014

Jeg lurer på om gården til Bøhmer er 'Gøril fra CC Storkjøp-gården'. 'Ågot-huset' var i gamle dager del av Søndre Høyen gård, mener jeg å ha forstått, (samt der Jensen Møbler og Berger Bil ligger)

hm bøhmer paint

http://www.svelviksposten.no/nyheter/her-er-bondene-som-fikk-tilskudd-1.8378301

PS.

Når det gjelder de andre bøndene.

Så har jeg plukka jordbær, for foreldrene til Harald Inge Sand, (som jeg også har intervjuet for skoleavisa, siden han var med i Donald Duck-lekene, (noe Erik Thorhallsson også var)).

Anette Eknæs var på besøk, hos bestemor Ågot en gang, (som jeg var der), på 80-tallet.

Hu ble dratt med dit av Pia og Christell vel, som vel da gikk i samme klasse, som Eknæs, på Svelvik ungdomsskole.

(Og Pia og Christell plukka jordbær, for Eknæs, ihvertfall en sommer, husker jeg).

Jeg har også vært butikksjef for en Berle, (nemlig Anders Berle), på Rimi Langhus, i år 2001 og 2002.

Og jeg gikk i samme klasse som Svein Hellum, andre året, på handel og kontor, på Sande videregående.

(Vi 'konkurrerte' om å ha de olabuksene som var mest høyvanns-bukser, husker jeg.

Noe sånt).

Og Lersbryggen, det er det samme navnet, som bestemor Ågot kalte 'humlehagen', ved siden av Strømm Trevare, (der Jensen Møbler nå har bygget lager-rampe), nemlig 'Jordet til Lersbryggen'.

Og bestemor Ågot og bestefar Øivind har jobbet for Jebsen, (som henholdsvis tjenestepike og snekker, vel).

Jeg kjenner også en Kenneth Eek, fra Drammen, (gjennom søstera mi Pia).

Og faren min fortalte meg en gang det, at Rakel Surlien, var fra Svelvik.

Og Bjørn Hovland handla en gang i butikken min, på den tida, som jeg var butikksjef, på Rimi Lambertseter, (noe jeg var, fra 1998 til 2000).

Og jeg har gått i samme klasse, som Erland Borgen, (sønn av rektor Borgen, Berger skole), på Berger skole og Svelvik ungdomsskole.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter