Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 12. mai 2014

Den Hammerfest-siden, (på Facebook), som jeg først skrev på, var visst en heavy-side. Så jeg prøver igjen

feil hammerfest

https://www.facebook.com/hammerfest?fref=ts

PS.

Her er mer om dette:

Hei,

jeg søker to Hammerfest-jenter, som var på samme språkreise til Brighton, som meg, (jeg dro sammen med min fars kusine sin adoptivsønn Øystein Andersen), med EF Språkreiser, i Brighton, sommeren 1988.

Det var ei lys og ei med mørkt krøllete hår.

Begge var lave, (så det er mulig at de er litt av samisk slekt, de fulgte etter Øystein, Perky, (Per Håkon fra Mo i Rana vel), og meg, en kveld, med bussen, da hu ene fylte seksten år, så det er mulig at det var noe samiske greier. Hm).

Disse jentene, (ihvertfall hu mørkhåra), spilte fotball, på fritida, (virka det som for meg, for EF hadde en fotball-turnering, hvor vi spilte på samme lag, vel).

EF hadde også en strandfest, og der, så ble jeg litt pussa, og det endte med at jeg begynte å kline, med ei brunette-jente, fra Oslo, (var det vel), på stranda, (litt unna leder Mark der vel), og så dukka hu brunetta fra Hammerfest opp der, og dytta bort hu brunetta fra Oslo, for hu 'samiske' ville også kline, da.

(Det er kanskje skikken i Nord-Norge, tenkte jeg.

Noe sånt).

Det gikk noen rykter, om hu 'samiske' på 'gjenforeningsfesten', på Sjølyst, (arrangert av EF Språkreiser), høsten etter.

Og jeg lurte på hvorfor de jentene fulgte etter oss, og sånn.

Hu lyse var veldig pen, husker jeg.

Hu var sammen med en østledning, (som var på det samme kurset), med lyst hår vel.

Men han ba meg 'passe på' hu lyshåra, en kveld, (som hu var utafor diskoteket Top Rank, i Brighton).

Jeg skjønte ikke hva han mente, (kanskje han var redd at hu skulle begynne med noe samisk maning, eller noe sånt, har jeg tenkt såvidt nå), så jeg bare dro hjem etterhvert.

Lurte litt på om dette gikk greit, osv.

Så artig hvis noen veit hvem disse 'same-tøsene' er.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter