Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 15. juni 2014

Hu her er muligens 'flatbanker', mistenker jeg. Altså at hu liksom prøver å banke puppa sine flate, for å se ut, som en mann. Ihvertfall så mistenker jeg, at min søsters venninne Cecilie Hyde, var flatbanker. For puppa til Cecilie Hyde, så rimelig avlange ut, husker jeg, (fra en gang, som hu overnatta hos meg, i Leirfaret 4B, på Bergeråsen, sammen med søstera mi Pia, på det gamle rommet mitt). Og Lill Beate Gustavesen, (fra Svelvik), sa også det en gang, (i leiligheten sin i Oslo, hvor hu flytta til, på den samme tida, som jeg flytta dit), at brystene til Cecilie Hyde, måtte kalles 'patter og ikke pupper'. Noe sånt

mulig flatbanker hm paint

http://www.vg.no/rampelys/tv/melodi-grand-prix/universal-uenig-med-universal/a/23229826/

PS.

Hun 'flatbankeren', hun ligner forresten litt på Jørn, (fra Helgeroa), som var min 'undersott', da jeg jobbet som butikksjef, på Rimi Lambertseter, (noe jeg jobbet som, fra høsten 1998, til høsten år 2000).

Og han med skjegget, han ligner forresten litt på min tidligere klassekamerat Tim Jonassen, (fra russeåret, på Gjerdes handelsskole, i Drammen, hvor vi gikk sammen på datalinja).

Noe sånt.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter