Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 20. oktober 2014

Da jeg var på Stovner Senter, for en drøy uke siden, (var det vel), så turte jeg ikke å gå inn, på Rimi-butikken der, og det er på grunn av, at jeg pleide å jobbe, i samme Rimi-distrikt, som den butikken, ligger i, (i år 2000 og 2001)

turte ikke gå inn

http://johncons-mirror.blogspot.no/2014/10/fler-bilder-fra-norge_20.html

PS.

Grunnen til at jeg ikke turte å gå inn, i denne Rimi-butikken.

(For å overdrive litt, men likevel).

Det var fordi, at Rimi-distriktsjef Anne Neteland, nevnte denne butikken, under lønnsforhandlingene mine, da jeg begynte som ny butikksjef, på Rimi Kalbakken, (som lå i samme Rimi-distrikt som Rimi Stovner Senter), i år 2000.

(Men det værste var egentlig, (syntes jeg).

At det var _jeg_, som måtte ta initiativet, til disse lønnsforhanlingene.

(Makan til dårlig personal-behandling, (fra distriktsjef Anne Neteland), må man vel si, da).

Etter at jeg gikk fra en av Oslos minste Rimi-butikker, (når det gjaldt både areal og omsetning), må man vel si, nemlig Rimi Nylænde.

Og over til en av Oslo største Rimi-butikker, (Rimi Kalbakken, var kanskje en av Norges største Rimi-butikker, når det gjaldt areal, (siden at den butikken nettopp hadde vært et stort ICA supermarked, (og blant annet Edda kino, før det igjen), og hadde bortimot en million, i ukesomsetning).

Anne Neteland sa det, at jeg etter lønnsforhandlingene, (jeg fikk da 280.000 i årslønn.

Noe som var opp 20.000 i årslønn, iforhold til Rimi Nylænde-jobben.

Men det var 20.000 mindre, i årslønn, enn det den forrige butikksjefen der, Kenneth, (kjent som assistent fra Rimi Bogerud vel), fikk der, før meg.

Enda Kenneth vel var yngre enn meg, og hadde kortere fartstid, i firmaet).

At jeg med mine 280.000, i årslønn.

Fikk like mye, som den nesten middelaldrende kvinnelige butikksjefen, (ei med lyst hår, som jeg ikke husker navnet på nå), på Rimi Stovner Senter.

Og hun var en 'gammel traver' liksom, (sa Anne Neteland), som hadde strevet og slitt, i 'alle år', liksom.

(Noe sånt).

Så jeg var liksom litt 'redd' for, at hu butikksjef-dama, på Rimi Stovner Senter, skulle være 'arg' på meg 'fortsatt', da.

(Siden at jeg fikk like mye, som henne, (på Rimi Kalbakken), i årslønn, selv om jeg kanskje ikke hadde vært butikksjef, (i Rimi), like lenge, som henne, (i år 2000), da.

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter