Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 30. oktober 2014

Det her er Erik Furuheim, (fra Min Bok), før han fikk hjerneskade, vel

WP_20141027_491 paint

PS.

Han Olav Arne Haugan.

Det var han, som spilte i Berger-bandet 'Ingenting'.

(Som man vel må si, at var en slags 'forløper', til bandet 'Plumbo', (som gjør det så bra, i 'våre dager', og har vunnet Spellemannsprisen, osv.)).

Og som seinere flytta inn, i 'min' gamle leilighet, i Hellinga 7B.

(Hvor jeg var på en fest.

En helg, som jeg var på helgebesøk, hos bestemor Ågot.

Mens jeg gikk det første året, på NHI, (studieåret 1989/90), var det vel).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg var først ikke helt sikker på, om hu ovenfor, var Lene Andersen, fra klassen min, på Berger skole, Svelvik ungdomsskole og Sande videregående.

Men det må nok ha vært henne, tror jeg nå.

(Hu pleide vel å ha lenger hår, på den tida, som vi gikk i samme klasse, på Sande videregående, (handel og kontor).

Som jeg husker hu best fra, må jeg vel si).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter