Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 28. oktober 2014

Mer fra Facebook

  • I dag
  • Erik Ribsskog
    Erik Ribsskog

    Hei,
    jeg får spørre deg igjen Erland.
    For Espen Melheim svarer ikke.
    Espen Melheim, og meg, møtte hu Torunn Pettersen, (lurer jeg på om det er), på Svelvikdagene, (eller om det var 16. mai), i Svelvik, på midten/slutten av 80-tallet, en gang.
    Og da begynte hu, (som jeg ikke visste hvem var), å liksom råflørte med meg, i fylla.
    Jeg var ikke så vant, med oppmerksomhet, fra jenter, på den tida, (jeg var jo seint i puberteten og sånn, og var vel den mest pinglete gutten i klassen lenge, tror jeg. Som vel Ole gjorde et poeng av, at jeg hadde så tynne ankler, eller noe).
    Men hu var også i min søster Pia sin venninnegjeng, og noen av de, flytta til Oslo, i 1989, på samme tida, som jeg flytta til Oslo, (Lill Beate Gustavsen og Pia fra Korea osv.).
    De hadde et slags 'bondeungdomslag', på Grønland, i Oslo, i 1989/90.
    Og på en av deres fester, så fikk jeg låne en ex-phil-bok, av hu Pettersen vel.
    For jeg hadde da et friår fra NHI, hvor jeg jobba, for å tjene penger, til videre studier.
    Men jeg syntes det virka litt dumt, å bare jobbe, på Matland/OBS Triaden, så jeg leste også ex-phil, som privatist, vårsemesteret, i 1991.
    Og da fikk jeg låne en bok, av hu Svelvik-dama.
    Vet du hva hu heter til etternavn nå?
    Jeg har boka hennes enda, (hvis jeg ikke tar helt feil).
    Den ligger hos City Self-storage, mener jeg, sammen med de andre tinga mine, (gamle kjærestebrev og sånn), fra da jeg flytta til England, med to kofferter, i 2004.
    Så prøver å få tak i hu Torunn, (som jeg tror er hu 'låne-dama', av ex-phil-bøker).
    Har du noe tips, om hvor hu holder hus?
    Mvh.
    Erik Ribsskog
    PS.
    Cecilie Hyde, var tenårsvenninne, av min søster, Pia Ribsskog.
    På slutten av 1988, så flytta begge de inn hos meg, i Leirfaret, (i min fars leilighet, hvor jeg bodde).
    Så derfor jeg husker hvem hu er, for å si det sånn.
    Det var litt rart opplegg, men jeg var litt nedfor, etter å ha bodd der aleine, i mange år, og skjønte det, at søstra mi ikke likte disse 'foreldrene' mine heller, så jeg kasta dem liksom ikke ut da, (for å si det sånn).
    Men men.

PS.

Her er vedleggene.

Photo-0169

Photo-0170

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter