Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 3. november 2014

Hvis jeg skal kommentere, om det her, (siden at min tippoldefar, Anders Gjedde Nyholm, var Chef for Generalkommanoden, i Danmark, i sin tid), så har jeg vært, på noe sånt, som 15-20 øvelser tilsammen, (under førstegangstjenesten, i mob-hæren og i HV), og det har aldri hendt meg, at vi har blitt kommandert, til å bade nakne, på en øvelse. Så denne saken, virker kanskje litt hysterisk/firkanta, (eller noe i den duren)

mange øvelser

http://www.dagbladet.no/2011/11/17/nyheter/innenriks/forsvaret/alice_asplund/19063916/

PS.

Det eneste lignende, som jeg husker, (fra Forsvaret).

Det var at vi på en vanlig økt, (på Terningmoen), under førstegangstjenesten.

Ble beordret, til å vasse litt, (om vinteren vel), i en elv, som gikk gjennom Terningmoen.

Men da fikk vil lov, til å ha på oss underbukse, (hvis jeg ikke husker helt feil).

(Noe sånt).

Men dette var en engangshendelse.

(Og ikke noe, som hendte, mens vi var på øvelse.

For å si det sånn).

Og vi hadde heller ikke, noen damer, i troppen.

(For dette var i 1992/93, og det var vel ingen damer, i hele Geværkompaniet, (hvis jeg husker det riktig).

Men en annen norsk militæravdeling, var på besøk, på Terningmoen, etter at vi, i Geværkompaniet, (som alle startet i juli-måned), hadde blitt veteraner.

(Det vil si, at vi hadde mindre enn tre måneder igjen, av førstegangstjenesten.

Noe sånt).

Og de hadde et par jenter/damer, i avdelingen sin, (mener jeg å huske).

Men hvilken avdeling, som dette var igjen, det husker jeg ikke helt nå).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter