Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 14. januar 2015

Et anonymt 'nett-troll', mener visst det, at min blogg, er Norges tredje mest leste. Det tviler jeg litt på, (for å si det sånn). Min blogg har sjelden over tusen lesere, per dag. Og dette er også en nød/rettighets-blogg. Det er mulig, at firmaene ikke tørr, å reklamere på bloggen min, fordi at jeg blir tulla med, av myndighetene. Da vil nok ikke næringslivet, bli innblandet. Det passer kanskje bedre, med donasjoner, (enn med reklame), i forbindelse med min nød/rettighets-blogg. Jeg synes heller ikke det, (ihvertfall ikke, i min nåværende situasjon), at jeg kan la meg selv miste troverdigheten min, ved å reklamere, for eventuelle varer, som jeg ikke har tro på. Her må Norge sørge for at norske folk får rettighetene sine, (sånn at de kan gå videre med sine liv), mener jeg. Våkn opp!

nød rettighetsblogg

http://forum.doktoronline.no/index.php?/topic/403303-blogger-og-l%C3%B8nn/

PS.

Her er mer om dette:

nett-troll

PS 2.

'Nett-trollet', ignorerer også det, at jeg har hatt reklame, for min nettbutikk Posegodt, på bloggen.

Men hvorfor måtte jeg stenge den nettbutikken?

Jo, fordi at 'alle nordmenn', bare satt og så på, at jeg måtte rømme, fra Storbritannia, fordi at jeg ble terrorisert, av britiske myndigheter.

Hva er det som feiler nordmenn, (når de ikke står opp, når deres landsmenn, (altså jeg), blir terrorisert, av utenlandske myndigheter), lurer jeg?

Nei, her skjønner vi hvor slang-ordet 'lamers' kommer fra.

Det ble laget, for å beskrive folk som er, på samme måte, som nordmenn er, (må man vel si).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Men den debatten, på lege-forumet, (som jeg linker til ovenfor).

Den inneholder så mye nettmobbing og netthets, (synes jeg).

At det er vanskelig å vite, hvor man skal begynne, liksom.

Jeg ville blitt ikke forundret, hvis det hadde vist seg, at nett-troll 'A', (i den tråden), og nett-troll 'B', (i den samme tråden), satt i samme datasal, (hos UIO, for eksempel), eller noe i den duren.

Hvem vet.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Er debatten, på doktor-forumet, i virkeligheten to, (eller flere), 'troll-kompiser', som konspirerer, (lurer jeg):

mer om troll

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2015/01/fler-mobilbilder_14.html

PS 5.

Her kan man se det, at lege-forumet, har en funksjon, som vel muliggjør, en slik type, av konspirering, (uten at jeg tørr å si det sikkert, at det er slik, som dette henger sammen):

doktor konspirering hm

Bloggarkiv