Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 14. januar 2015

Et anonymt 'nett-troll', mener visst det, at min blogg, er Norges tredje mest leste. Det tviler jeg litt på, (for å si det sånn). Min blogg har sjelden over tusen lesere, per dag. Og dette er også en nød/rettighets-blogg. Det er mulig, at firmaene ikke tørr, å reklamere på bloggen min, fordi at jeg blir tulla med, av myndighetene. Da vil nok ikke næringslivet, bli innblandet. Det passer kanskje bedre, med donasjoner, (enn med reklame), i forbindelse med min nød/rettighets-blogg. Jeg synes heller ikke det, (ihvertfall ikke, i min nåværende situasjon), at jeg kan la meg selv miste troverdigheten min, ved å reklamere, for eventuelle varer, som jeg ikke har tro på. Her må Norge sørge for at norske folk får rettighetene sine, (sånn at de kan gå videre med sine liv), mener jeg. Våkn opp!

nød rettighetsblogg

http://forum.doktoronline.no/index.php?/topic/403303-blogger-og-l%C3%B8nn/

PS.

Her er mer om dette:

nett-troll

PS 2.

'Nett-trollet', ignorerer også det, at jeg har hatt reklame, for min nettbutikk Posegodt, på bloggen.

Men hvorfor måtte jeg stenge den nettbutikken?

Jo, fordi at 'alle nordmenn', bare satt og så på, at jeg måtte rømme, fra Storbritannia, fordi at jeg ble terrorisert, av britiske myndigheter.

Hva er det som feiler nordmenn, (når de ikke står opp, når deres landsmenn, (altså jeg), blir terrorisert, av utenlandske myndigheter), lurer jeg?

Nei, her skjønner vi hvor slang-ordet 'lamers' kommer fra.

Det ble laget, for å beskrive folk som er, på samme måte, som nordmenn er, (må man vel si).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Men den debatten, på lege-forumet, (som jeg linker til ovenfor).

Den inneholder så mye nettmobbing og netthets, (synes jeg).

At det er vanskelig å vite, hvor man skal begynne, liksom.

Jeg ville blitt ikke forundret, hvis det hadde vist seg, at nett-troll 'A', (i den tråden), og nett-troll 'B', (i den samme tråden), satt i samme datasal, (hos UIO, for eksempel), eller noe i den duren.

Hvem vet.

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Er debatten, på doktor-forumet, i virkeligheten to, (eller flere), 'troll-kompiser', som konspirerer, (lurer jeg):

mer om troll

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2015/01/fler-mobilbilder_14.html

PS 5.

Her kan man se det, at lege-forumet, har en funksjon, som vel muliggjør, en slik type, av konspirering, (uten at jeg tørr å si det sikkert, at det er slik, som dette henger sammen):

doktor konspirering hm

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter