Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 19. mai 2015

Mer fra Gmail

Erik Ribsskog

Vedrørende dine henvendelser til Overborgmesterens Sekretariat

Erik Ribsskog Tue, May 19, 2015 at 1:49 PM
To: Kasper Graa Wulff
Cc: emb.copenhagen@mfa.no, she , Politikk Høyre , Akademikerforbundet , juridisk
Hei,
jeg har tidligere instruert dere, at jeg har bodd i England, i mange år, og der sa de _Mister Ribsskog_.
Så: 'Kære Hr. Ribsskog'.
Igge 'Kære Erik Ribsskog'.
Det blir _klamt_.
Jeg kan også forsikre dere om at jeg igge sender e-poster av seksuell natur til kvinnfolk jeg aldri har sett.
Jeg er kresen når det gjelder damer, og har vært på horehus, over hele Europa, og blir igge opphisset av å korrespondere med kommunist-damer osv., i Københavns Kafka-verden.
Borgermesteren er det forresten, som dette skulle til.
Dette obskure 'borgmester', har jeg ikke hørt om, i Norge.
Med ønske om god bedring, for deres mani, når det gjelder å komme med falske beskyldninger
Erik Ribsskog
PS.
Jeg er forresten tippoldebarn, av deres kommandant, (Chef for Generalkommandoen), i Kastellet, (like ved den lille havfrue).
Så det er jeg som er borgmester, vil jeg nesten si.
Så slutt med dette merkelige tullet, (borgmester), og få dere heller en borgermester, (som i Oslo, osv).

Bare et forslag.


2015-05-18 13:01 GMT+02:00 Kasper Graa Wulff <CJ35@okf.kk.dk>:
Kære Erik Ribsskog

Du har haft en emailkorrespondance med Anne Wünsche Kristoffersen, som arbejder i Overborgmesterens Sekretariat. En af disse mails har et helt uacceptabelt seksuelt indhold.

Jeg vil gerne på det allerkraftigste frabede mig, at du henvender dig til Københavns Kommunes medarbejdere på denne måde.

Du har desuden nogle substantielle spørgsmål om Københavns Hovedbibliotek. Disse spørgsmål skal rettes enten til Hovedbiblioteket eller til Kultur- og Fritidsforvaltningen, der er den ansvarlige forvaltning.


Med venlig hilsen
Kasper Graa Wulff
Sekretariatschef
Overborgmesterens Sekretariat
_______________________________
KØBENHAVNS KOMMUNE
Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1550 København V
Direkte
2497 9979
Email
EAN
5798009800282

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter