Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 27. juli 2015

På begynnelsen av 80-tallet, så var liksom jeg broren til Christell, (ihvertfall noen dager, sommeren 1980). Men nå husker de bare lillesøsteren min Pia, (som på begynnelsen av 80-tallet, bodde hos moren vår, i Larvik). Men men

ikke som på 80 tallet

PS.

Jeg lurer på om det er Monica Nebel, som har satt inn, den annonsen, (hvor hun bare kaller seg 'Monica'), i Drammens Tidende.

Monica Nebel gikk på Gjerdes videregående, (på klassetrinnet under meg), skoleåret 1988/89.

Så jeg husker henne, fra det skoleåret, (for vi pleide noen ganger å stå å røyke sammen, i skolegården, osv.).

Og hu, (og Christell), ble det sagt om, (ihvertfall en gang, det skoleåret, i Drammen, mener jeg å huske), at de var mer rivalerinner enn venninner.

(Det var ihvertfall noe rart, (en skjønnhets-konkurranse, eller noe lignende), som de to holdt på med, (ble det ihvertfall sagt, det skoleåret), mener jeg å huske).

Noe sånt.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om Christell sin eldre halvbror Viggo Snoghøj aka. Viggo Snowhill, (men hvem denne Anders Snoghøj skal være, det vet jeg ikke, selv om disse, (Christell, Viggo (og Jan)), nesten var som noen slags søsken, (eller stesøsken), av meg, på 80-tallet):

anders snoghøj hm

PS 3.

'H.A.J. Vannsenger', var et av navnene, på vannsengbutikken, til faren min og Haldis, (H.A.J. står for Haldis Arne Jan, (Jan var Haldis sin yngste sønn, og min cirka åtte år eldre stebror, (eller noe i den duren), en tid, helt på begynnelsen av 80-tallet)), og Haldis sang i kor, så det var kanskje derfor, at hu solgte, disse billettene:

haj vannsenger

PS 4.

For det meste, så het vannsengbutikken 'Norske Vannsenger', og når faren min liksom var på topp, (må man vel si), så var han medeier, i vannsengbutikker, både i Drammen og på Billingstad:

vannsenger på topp

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter