Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 17. november 2015

Jeg lurer på, om det var, i den heisen her, at Knut A. G. Hauge, (mannen bak tegneserien 'Mille' i Pondus), og jeg, kjørte i, en gang, vinteren 1991, da Knut og hans daværende samboer Lene, dro med en hel buss, med folk, fra Matland/OBS Triaden, på slalomtur

hm knut ag hauge

http://www.vg.no/forbruker/reise/selvplukk-til-november/a/23559363/

PS.

Dette var første og siste gang, som jeg stod på slalom, (må jeg innrømme).

Jeg slo meg nesten fordervet der, en del ganger, (må jeg innrømme).

Men jeg klarte meg uten skader, da.

Knut og Lene var mine kolleger, på Matland/OBS Triaden.

Dette var på den tida, som jeg leide et rom, av min tidligere stefar Arne Thormod Thomassen og Mette Holter, på Furuset.

Knut ringte meg, om morgenen, (den søndagen, som vi dro, til Norefjell), og sa da, på telefonen, at: 'Hvis du ikke står opp nå, så dreper jeg deg.'.

På bussen, tilbake, til Oslo/Romerike.

Så sa Fanney Ingadottir, (fra Island), det, at jeg burde låne en stretch-bukse av henne, for ellers så ble jeg forkjøla, (siden at olabuksa mi, var våt av snø, siden at jeg hadde tryna en del, siden at jeg ikke hadde stått, på slalom før), mente hu.

Så jeg satt der, (på bussen), i en sånn trang damebukse da, (husker jeg), som var litt for svær, for meg forresten, siden at hu Fanney, hadde litt fleskelår, (eller hva man skal kalle det), da.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter