Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 29. januar 2016

Mer fra Facebook

  • Samtale startet torsdag
  • Henrik Evensen Onarheim
    28.01.2016 17:45
    Henrik Evensen Onarheim

    Hei
    Jeg er fan av bloggen din
  • I dag

  • 05:11Du har godtatt forespørselen fra Henrik.
  • Erik Ribsskog
    05:13
    Erik Ribsskog

    Ok,
    du kjenner kanskje min stesøster Christell Humblen.
    Hennes mormor, het Agnes Onarheim, (fra Onarheim, på Tysnes, på Vestlandet), har jeg funnet ut, ved å driver slektsforsking.
    (Christell sin mor, heter Haldis Humblen f. Brekke).
    Med hilsen
    Erik Ribsskog
  • I dag
  • Henrik Evensen Onarheim
    08:52
    Henrik Evensen Onarheim

    Dette har jeg desverre ikke kjennskap til, jeg vet ikke særlig mye om min fjerne slekt.
  • I dag
  • Erik Ribsskog
    16:11
    Erik Ribsskog

    Ok,
    nei, hu er gift med en svenske, og har brødre som er danske statsborgere, så hu liker/forstår kanskje ikke Nato og sånn så bra, (siden at du har Facebook-bilde fra garden).
    Du får eventuelt spørre dine foreldre om det er noen kjente slektninger.
    Det er nå bare en ad-hoc-blogg dette, som jeg begynte med, i huy og hast, for noen år siden.
    Men jeg får se, kanskje jeg får en kollonne, i en avis en gang, som jeg kan bruke, for å skrive, mine meninger, (sånn at enda fler, kanskje får muligheten, til å lese, det jeg skriver om, (innen politikk og dagligvarer/ledelse, etc).
    Takk for tilbakemelding!
    Mvh.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter