Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 15. februar 2016

En gang, (mens jeg gikk, på ungdomsskolen, var det vel), så var jeg, så lei, av Teskjekjærringa, at jeg lånte en sirene, av min 'Bergeråsen-kamerat' Kjetil Holshagen. Og så teipa jeg fast, den sirena, på en fjernstyrt bil, som min far, hadde kjøpt til meg, i Amerika, et par år tidligere, (må det vel ha vært). Og så kjørte jeg, en kveld, den fjernstyrte bilen, forbi huset, til Teskjekjærringa, med sirena på full guffe, (husker jeg). Før jeg snudde bilen og kjørte den tilbake, til der jeg stod, (med fjernkontrollen), et lite steinkast, unna huset, til Teskjekjærringa. Noe sånt

tulla med teskjekjærringa

https://www.facebook.com/groups/266282843489204/

PS.

Det er mulig, at jeg også, hadde montert på lys, på den fjernstyrte bilen.

Og at det var derfor, at jeg klarte, å kjøre den, i tuss-mørket.

(Noe sånt).

For Kjetil Holshagen, hadde elektronikk, som hobby.

Og jeg kjente ikke, så mange andre folk, på Bergeråsen, (etter at Myrberg-brødrene flytta, til Drammen).

Så jeg også begynte, å drive, med elektronikk, (i tillegg til data/programmering og fotball), da.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Og i etterkant, av denne episoden.

Så var det sånn, at en gang, som jeg gikk, oppover Havnehagen og Leirfaret.

(Etter å ha vært på besøk, hos Christell og Pia og dem, (i 'Haldis-huset'), vel).

Så dukket min nabo Aina Svendsen, (som gikk, på klassetrinnet under meg), opp, i et vindu, i huset deres.

Og hu klagde da, på denne bråkinga mi, (husker jeg).

For den sirena, hadde visst hu da hørt, helt opp i Leirfaret, (sånn at hu ikke hadde fått sove, sa hu).

(Noe sånt).

Og det var en hel flokk, med unger, (blant annet lillebroren til Aina muligens), som fulgte etter meg, når jeg dreiv, og kjørte, med den fjernstyrte bilen, (foran huset, til Teskjekjærringa).

Så lillebroren til Aina, hadde vel antagelig sladret, til henne, om at det var meg, som hadde drevet, med den her 'fjernstyrt bil-kjøringa', da.

(Noe sånt).

Så sånn var antagelig det.

Bare noe jeg tenkte på.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter