Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 3. mars 2016

Min Bok 9 - Kapittel 14: Fler erindringer fra tida etter at jeg flykta fra Løvås III

Nå har jeg gått gjennom, noen gamle dokumenter, som jeg har publisert om, på bloggen, (i 2008), mens jeg bodde, i England, (hvor jeg bodde, fra 2004/2005 til 2014).

Og jeg har klart, å finne et ark, fra søknadsskjemaet, som jeg fikk, på det Asda-møtet, som jeg skrev om, i forrige kapittel.

(For det ble til, at jeg brukte disse arkene, som kladde-ark, i Arvato-jobben).

Jeg har også prøvd, å finne ut, hvor det arbeidsledighetskontoret, som jeg var på, den dagen, lå.

Men det har jeg ikke klart å huske.

Men gaten så noe lignende ut, av Lodge Lane, (i/ved Kensington, (eller om det er i Toxteth)), må jeg si.

(Etter at jeg har prøvd, å kikke litt, i Google Maps Street View.

For å prøve å finne, dette (tidligere) Jobcentre-et).

Men jeg får prøve å tenke, litt mer, på dette.

(Så får vi se, om jeg kanskje kommer på, nøyaktig hvilken gate, som dette møtet, var i.

Vi får se).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS.

Her er mer om dette, (jeg skriver jobb-historien min, litt rart, på det arket, men det er antagelig fordi, at jeg ikke ønsket, å nevne Rimi Bjørndal, siden at det var der, som jeg overhørte, at jeg var forfulgt av 'mafian', i 2003):

fant fra asda møte

http://johncons-mirror.blogspot.no/2008/08/blog-post_544.html

PS 2.

Her kan man se, at min søster Pia sendte meg, mesteparten av de pengene, som hu hadde ønsket, å oppbevare for meg, (av en eller annen grunn), som jeg har skrevet om, i et tidligere kapittel:

pengene pia sendte

http://johncons-mirror.blogspot.no/2008/08/blog-post_544.html

PS 3.

Jeg flyttet inn, i bofelleskapet, i Mandeville Street, (på rommet til min Arvato-kollega Taru Olaja), etter at jeg hadde jobbet, på Arvato, i et par-tre dager, (må det vel ha vært):

flyttet inn mandeville street

http://johncons-mirror.blogspot.no/2008/08/blog-post_544.html

PS 4.

Dette er nok også noe, fra Asda-møtet:

nok også fra asda møtet

http://johncons-mirror.blogspot.no/2008/08/blog-post_7590.html

PS 5.

Dette er nok også et ark, som jeg har fått, fra Dave Vaughan, (hos Reed), for jeg visste ikke hvordan, jeg skulle melde meg arbeidsledig, i England, før i 2007:

fått av reed vel

http://johncons-mirror.blogspot.no/2008/08/blog-post_7590.html

PS 6.

Dette må være noen notater, (som jeg har skrevet), fra jobb-intervjuet, enten hos vikarbyrået Randstad, eller hos Arvato, (som var firmaet jeg jobbet på vegne av, som Randstad-ansatt):

vikarbyrået hm

http://johncons-mirror.blogspot.no/2008/08/blog-post_7590.html

PS 7.

På herberget, (International Inn), så betalte jeg bare, for noen netter, av gangen, (mens jeg funderte på, hva jeg skulle gjøre fremover), men tilsammen, så ble det vel sånn, at jeg bodde, på International Inn, i to-tre uker, (i august 2005):

herberget betalte for noen netter av gangen

http://johncons-mirror.blogspot.no/2008/08/microsofts-arvato-run-scandinavian.html

PS 8.

Det første året cirka, på Arvato, så hadde jeg alltid med, den svarte Adidas-bagen min, (som jeg kjøpte, på Schipol flyplass, (som jeg har skrevet om, i et tidligere kapittel)), på jobb, (for jeg turte ikke, å la den bagen ligge igjen, på rommet mitt, i bofelleskapet i Mandeville Street, (med masse dokumenter osv. i), for jeg fikk ikke lov til, å låse døra der, for det hadde ikke hu Taru pleid å gjøre, (sa min australske 'house-mate' Steven Norris), for hu pleide, å la alle de andre, i bofelleskapet, få lov til, å bruke PC-en hennes, (som hu ikke tok med seg til Irland, av en eller annen grunn), når hu ikke var hjemme):

hadde alltid med bagen på jobb

http://johncons-mirror.blogspot.no/2008/08/bag-i-bought-on-schipol-airport-day.html

PS 9.

Her er kontrakten fra Randstad, (det står noe, om finske språkferdigheter, i kontrakten, men det var aldri snakk om, i jobb-intervjuene, at jeg skulle svare, på finske samtaler, det var sånn, at de pleide å la nordmenn svare, på norske, svenske og danske samtaler, og jeg har aldri påstått, (hverken ovenfor Randstad eller Arvato), at jeg har noen språk-ferdigheter, i finsk, (bare for å ta med om det)):

randstad kontrakt

http://johncons-mirror.blogspot.no/2008/06/un-indexed-arvato-files-scans-200-253.html

PS 10.

Det var også sånn, på Arvato.

At samtaler fra Island, skulle svares, på engelsk.

Og den første tida, som jeg jobba, på Arvato, så fikk vi også noen 'overflow-samtaler', fra den israelske Microsoft-aktiveringen, i Tyskland, (var det vel).

Og disse samtalene, skulle også svares, på engelsk, (av oss nordiske).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter