Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 30. mars 2016

Nyholm-slekten, (slekten til min tipptippoldefar L. C. Nyholm), var også fine, (må man vel si), for de forpaktet Giesegaard, (som vel må sies, å være, en flott gård/herregård), på Sjælland

nyholm gård

http://denstoredanske.dk/Geografi_og_historie/Diverse_historie/Nordiske_sl%C3%A6gter/Nyholm

PS.

Her er mer om dette:

giesegård

http://giesegaard.dk/

PS 2.

Her kan man se min tippoldefar Anders Gjedde Nyholm, (som jeg fant graven til, i København, i fjor), på et slektstre, over Nyholm-slekten:

tippoldefar fant graven til slektstre

http://denstoredanske.dk/Dansk_Biografisk_Leksikon/Samfund,_jura_og_politik/Sl%C3%A6gter/Nyholm

PS 3.

Her er min tippoldefar Anders Gjedde Nyholm sitt våpenskjold forklart om, på et litt 'mystisk', (må man vel si), Nyholm-nettsted:

våpenskiold forklart

http://nyholm.org/cristae.php

PS 4.

Grunnen til, at en av min tippoldefars lillebrødre, fikk mellomnavnet Stjernhjelm, (som man kan se, blant annet, i det slektstreet, i PS 2, ovenfor), kan være fordi, at Nyholm-slekten sitt våpen, inneholder en stjerne over en hjelm, (har jeg tenkt, etter at jeg så, det nevnte Nyholm-nettstedet nå):

grunn til stjernhjelm hm

http://nyholm.org/cristae.php

PS 5.

Det gikk visst ikke så bra, med Nyholm-slekten sin stamfar, (etter en brann på Giesegaard, blant annet), kan det se ut som:

gikk ikke så bra

http://nyholm.org/genealogia.php

Bloggarkiv