Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 5. mai 2016

En sånn her skygge, (som min Follo-fetter Ove viste meg, i sin tegnebok, var det vel), brukte jeg forresten også, (men uten de hvite feltene), på logoen, til et dataspill, som jeg begynte å lage, på 80-tallet

ove fargela hm

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153887040886747&set=gm.824309344347399&type=3&theater

PS.

Dette var et skytespill, (som jeg ble cirka halvferdig med vel), som het Acapulco.

Og dette spillet lagde jeg, på en Sharp-datamaskin, (min andre hjemme-computer, som jeg kjøpte, på Spaceworld, i Drammen, (og dro med meg hjem, på bussen, eller noe sånt vel), på begynnelsen/midten, av 80-tallet).

Og min kamerat Kjetil Holshagen, hadde Commodore 64, og det var vel derfor, at han maste om, at jeg skulle kjøpe, en Commodore 128, (som var 'bøff'), av storebroren hans, (som da vel bodde, i Drammen).

Og det sa jeg til slutt, at var greit, (for jeg ble lei, av masinga, til Kjetil Holshagen, må man vel si).

Og for å ikke bli blakket helt, (eller noe i den duren), av det kjøpet, så solgte jeg Sharp-maskinen, (med alle programmer osv.), til onkelen min Runar, i Son, (for noen hundrelapper, var det vel).

(For han ville ha en maskin, som ungene hans, kunne lære data på, var det vel.

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2

Og da jeg var i min fetter Tommy sitt bryllup, i Fredrikstad, sommeren 2002, (var det vel).

Så fikk jeg vite, at onkel Runar sin datter Susanne, studerte IT.

(Noe jeg selv også skulle begynne med igjen, (etter å ha jobbet, en del år, som Rimi-leder), høsten etter).

Og det kan muligens ha vært, fordi at Susanne, fikk dilla på data, da farens hennes kjøpte, min tidligere datamaskin, (rundt midten, av 80-tallet), har jeg tenkt.

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Og i etterkant av dette, (at Ove viste meg sine grafitti-tegninger, under et av 'onkel Runar og dem', sine besøk, i 'Ågot-huset'), må det vel ha vært.

Så ville Ove, at jeg skulle bli med han, inn til Drammen, for å kikke, etter grafitti-tegninger, (på bygninger osv.), husker jeg.

Og vi fant en tegning, (eller om man skal si vegg-maleri), ved en skole, (var det vel), på Strømsø, (mener jeg å huske).

(Noe sånt).

Men jeg ble aldri helt bitt, av 'grafitti-basillen', (må jeg si).

Grafitti var liksom Ove sin ting.

På samme måte, som at elektronikk, var Kjetil Holshagen sin ting.

Og frimerke-samling, var Frode Kølner, (eller faren til Frode Kølner), sin ting.

Min ting, det var Basic-programmering, (må man vel si).

(Noe sånt).

Så sånn var nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter