Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 8. mai 2016

Jan Tore Sanner ønsker færre kommuner, i Norge. Men dette, (at vi får færre kommuner), vil føre til mer sentralisering, (mener jeg). Og det blir det _motsatte_ av det, som Høyre, tradisjonelt har stått for. For Høyre har 'alltid' vært motstander av sentralisering, (sånn som jeg husker det)

ønsker færre kommuner

http://www.dagbladet.no/2016/05/07/nyheter/innenriks/politikk/kommuneokonomi/44041313/

PS.

Her kan man se, et eksempel på, at Høyre tradisjonelt, har vært motstander, av sentralisering:

mer om sentralisering

http://www.ostlendingen.no/meninger/leserinnlegg-fredag-7-august-2009/s/2-2.2757-1.4035621

PS 2.

For eksempel, når det gjelder, min tidligere hjemkommune Svelvik.

Så vil den nok, bli styrt, fra Drammen, (hvis de slår seg sammen, med den kommunen, (noe det har stått om, i avisene, at er sannsynlig)).

Men for folk i Svelvik, (og på Berger), så er det nok, mer eller mindre, et fett, (vil jeg si), om de blir styrt, fra Drammen eller Oslo.

Det blir uansett ikke det samme, som å bli styrt, fra rådhuset i Svelvik, (vil jeg si).

Og med regjeringens forslag, så vil Svelvik kommune, miste mange millioner, i pengeoverføringer, fra staten, hvert år.

(Noe sånt).

Så Sanner tvinger, (må man vel si), her Svelvik, til å slå seg sammen, med Drammen.

(Kan det se ut som, ihvertfall).

Og sånn er det visst, over store deler av landet, når det gjelder, de minste kommunene.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter