Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 11. juli 2016

Det her, var rommet, til min tremenning Øystein Andersen, (på 80/90-tallet). Han må vel ha vært, en av de første, i Norge, som hadde egen hjemme-kino/prosjektor, (noe han kjøpte billig, (på slutten av 80-tallet/begynnelsen av 90-tallet), da hotellet på Triaden-senteret, gikk konkurs)

øystein sitt rom 2

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/07/fler-mobilbilder.html

PS.

Her bodde 'neighbours', (som Øystein Andersen kalte dem), det vil si, min tremenning Anita, (som var Øystein sin kusine), og dem:

neigbours

(Samme link som ovenfor).

PS 2.

Min fars kusine Reidun Andersen f. Zachariassen, var adoptivmora, til Øystein Andersen, (som var adoptert, fra Korea).

Og Reidun Andersen var datter, av Ingeborg Zachariassen f. Mogan, (som var min farmor Ågot Mogan Olsen, sin lillesøster).

(Noe sånt).

Og Anita, hu er datter, av Grethe Syversen f. Zachariassen, (er det vel), og hu var vel lillesøstra, til Reidun.

(Noe sånt).

Men hvorfor disse to 'Sand/Berger-kusinene', av faren min, begge ville bo, (som naboer), i Lørenskog/Hanaborg.

Det veit jeg ikke.

Hm.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Her er mer om dette:

mer om konkurs triaden

https://no.wikipedia.org/wiki/Triaden_kj%C3%B8pesenter

PS 4.

Det må vel antagelig, ha vært, han Per A. Numme, som min tremenning Øystein Andersen, kjøpte den prosjektoren av, da.

(Noe sånt).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 5.

Her er mer om dette:

per armand numme facebook

PS 6.

Enda mer om dette:


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter