Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 22. juli 2016

johncons-blogg var den første norske publikasjonen, som publiserte identiteten, til terroristen, etter 22. juli-angrepene, (for fem år siden)

første norske publikasjon navn terrorist

http://johncons-mirror.blogspot.no/2012/07/johncons-blogg-var-vel-forresten-det.html

PS.

Det kan virke som, at det også har gått noen rykter, (i timene etter terror-angrepet), om at Terje Sjølie og Tommy Tangen, hadde noe, med dette angrepet, å gjøre:

gikk også rykter om terje sjølie og tommy tangen

http://johncons-mirror.blogspot.no/2011/07/mer-fra-statcounter.html

PS 2.

Her er mer om dette:

mer om rykter terje sjølie utøya

(Samme link som ovenfor).

PS 3.

Terje Sjølie, (som var min kollega, på Rimi Munkelia, (hvor jeg jobbet deltid), fra 1992 til 1994 vel), var ikke enig, i dette:

terje sjølie var ikke enig

http://johncons-mirror.blogspot.no/2011/07/mer-fra-terje-sjlie.html

PS 4.

Her er mer om dette:

mer fra terje sjølie

(Samme link som ovenfor).

PS 5.

Grunnen til at jeg fikk opp søk, om Hoffsveien, på StatCounter, (se det første PS-et), kan forresten ha vært, at min stesøster Christell Humblen bodde, i nettopp Hoffsveien, på midten av 90-tallet, (og at jeg har blogget om dette, i tida før 2011).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 6.

Jeg har seinere også funnet ut, at min halvbror Axel Nicolai Thomassen, har jobbet i samme firma, som Breivik.

Dette var, på midten/slutten av 90-tallet, da min halvbror Axel hadde, en telefonsalg-jobb, hos et firma, som holdt til, like ved Vika Mat, (rundt hjørnet, for Saga kino).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Her er mer om dette:

breivik axel arbeidssted

http://johncons-mirror.blogspot.no/2013/03/breivik-jobba-visst-samme-sted-som-axel.html

PS 8.

Axel nevnte en gang, (i min Rimi-leilighet, på St. Hanshaugen, hvor jeg bodde, fra 1996 til 2004), at på jobben hans, (hvor han jobba, som telefonselger), så var det en kar, som sa 'fyllen', (istedet for 'fylla').

Og da lurer jeg på, om Axel, kan ha prata, om Breivik.

Men hvorfor Axel gjorde et poeng av, (og lo litt), av Breivik.

Det veit jeg ikke.

Eller, Axel gjorde vel da narr, av Breivik, siden at Breivik var, fra Vestkanten.

(Noe sånt).

Men hvorfor Axel prata om dette, til meg, det veit jeg ikke.

(Hvor ville Axel, med denne 'fyllen-pratinga'?

Axel var litt vag da, (må man vel si).

Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter