Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 20. august 2016

Mer fra Facebook

mer fra facebook per østgaard

PS.

Her er mer om dette:

Du og Per Østgaard har ikke kontakt på Facebook
Tidligere Stock Worker for St. Hanshaugen Fargehandel
Bosted: Mjøndalen
  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    09:30
    Erik Ribsskog

    Hei,
    er det sønnen til Solveig Østgaard, som var medeier, i A/S Pikant, blant annet sammen med min grandtante Anne/Anna Mogan, i sin tid?
    Jeg søkte litt på Nasjonalbiblioteket, og fant ut, at du hadde vært, på Lier sinnsykehus, på 90-tallet.
    Jeg var noen få ganger med min farmor Ågot, til hennes søstre Margit og Anne, på Strømsø, og mener å huske, en lyshåret kar, men det var kanskje Roy.
    Jeg ble selv tvangsinnlagt, på Blakstad sinnsykehus, i fjor.
    Og der hadde de, ei overlege Østgaard.
    Er det noe slektskap, eller?
    Jeg er i HV osv., og regna med, at det var, en misforståelse.
    Så jeg tok ikke med meg klær, og da sa hu Østgaard, at jeg måtte kontakte slektninger, for å få klær, og nevnte ikke, at de hadde noe, som het lånetøy.
    Så det var dårlig, vil jeg si.
    Jeg ser også, at du har linket, til en Randi Hansen-video, som jeg lastet opp, på YouTube, mens jeg bodde, i England, (fra 2004 til 2014).
    Det var en sang, som min tidligere stefar Arne Thormod Thomassen 'digga', på den tida, som min mor og dem bodde, på Stenseth terrasse, helt på begynnelsen, av 80-tallet.
    Jeg ser også at du har jobba, på St. Hanshaugen.
    Hvor jeg bodde, i Waldemar Thranes gate 5, fra 1996 til 2004.
    Jeg var innom en fargehandel i Waldemar Thranes gate, (cirka over gaten for Kiwi der), etter at jeg kjøpte, en brukt Ford Sierra, i 1998.
    Den var om-lakkert, (etter en ulykke vel), så det ble en liten misforståelse, da jeg kjøpte lakk, og jeg fikk litt kjeft, av en av dine kolleger.
    Og det var litt rar stemning, i den butikken, syntes jeg.
    Men men.
    Bare tenkte, at jeg kunne prøve, å sende, en A/S Pikant-hilsen.
    Var det dameundertøy, som de lagde, i det firmaet?
    Og var det A/S Pikant, som Margit og Anne jobba for, da de hadde systue, på Sand, (der hvor det nå er Smia MC).
    Og hadde de også systue, på Strømså, (de bodde like ved den brua, som går over, til Holmen/Holmenokken der vel).
    På forhånd takk for eventuelt svar!
    Mvh.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter