Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 5. august 2016

Mer fra Facebook

reidun ribsskog sørlien facebook

PS.

Her er mer om dette:

  • Samtale startet i dag
  • Erik Ribsskog
    13:48
    Erik Ribsskog

    Hei,
    så i Aftenposten sitt arkiv, at du hadde fått regning, fra Flatanger, på en krone, på 00-tallet.
    Jeg søkte så i Bjørn Ribsskog sin slektsforskning, (av nysgjerrighet), og så, at du var min avdøde mor Karen sin tremenning.
    Hadde du noe kontakt med min mor, (som døde, i 1999), lurte jeg.
    Du har kanskje noen artige historier, på lager, tenkte jeg.
    (Eller det var kanskje sånn, at dere ikke hadde noe kontakt?).
    Jeg ser du er fra Brumunddal, og jeg avtjente førstgangstjenesten, i infanteriet, på Terningmoen, (i Elverum), fra juli 1992 til juni 1993.
    Og en Furuset, (som var Norgesmester i karate vel), i troppen, var fra Brumunddal, (mener jeg å huske).
    (Vi prata litt om Brumunddal, for det var et TV-program, om Brumunddal, på den tida, som jeg hadde tilfeldigvis sett, i en helgeperm, for jeg hadde lånt bort videoen min, til en russe-kamerat ved navn Magne Winnem, så jeg fikk bare inn NRK omtrent, på Ungbo, (hvor jeg bodde da, etter at jeg hadde bodd hos min tidligere stefar Arne Thomassen blant annet, (og leid der), som student, i Oslo).
    Jeg søkte også til journalist-utdanning, i 2002, men en 'filur', på HiO/samordna opptak nekta meg å søke, (så jeg endte opp, på ingeniørhøyskoen).
    Endte også opp, med å bo, hos Sjømannskirken, (som jeg ser at du har jobba for), i Liverpool og København, etter forskjellige tulle-utkastelser, (og det som verre var, må jeg si), i England og Norge.
    Jeg søkte også om å få min pensjonsbeholdning, da jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool.
    Men Nav har bare 'kvema', må jeg si.
    Du jobbet på trygdekontoret, på 00-tallet, (så jeg, i den nevnte Aftenposten-artikkelen).
    Har du noe tips, for hvem jeg må si hva til liksom, for å smøre hjulene litt, i 'Sovjetstaten'?
    (For jeg har planer om å reise tilbake til England, når jeg får denne utbetalingen).
    Hadde vært artig om du kunne hilse hr. Furuset, (fra Terningmoen/Oppland-regiment).
    Han begynte å høre på the Cure, siden at han likte fredager, og de hadde en sang, om fredager, (husker jeg, at han sa, i kaserna, (heter det vel), på Terningmoen).
    Du får hilse, hvis du får mulighet.
    På forhånd takk for eventuelt svar!
    Mvh.
    Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter