Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 30. juli 2017

Nå har jeg fjernet linken, til en backup, av johncons-blogg, (fra februar 2016), som lå/ligger, på Jumpshare. Grunnen er, at jeg ikke kom inn, på min Jumpshare-konto nå. Dette er en Jumpshare-konto, som jeg kun bruker, til denne nevnte sikkerhetskopien. Derfor er jeg ikke, så vant med, å bruke, denne Jumpshire-kontoen. Så jeg tørr ikke å si sikkert, hvor feilen ligger, (om den ligger, hos meg, eller hos Jumpshare). Men jeg skal prøve å finne ut mer om dette etterhvert, (og eventuelt få linket til, en eller flere andre backup-er, av bloggen), og oppdatere på bloggen, om dette. Det skal også være mulig, å bruke RSS-feed-en, (nederst på bloggen), for å laste ned bloggposter, (i mellomtiden)

fjernet sikkerhetskopi

PS.

Her er mer om dette:

sikkerhetskopier johncons web

http://johncons.angelfire.com/sikkerhetskopier.html

PS 2.

Det er også sånn, at johncons-blogg sin Twitter-konto, kommer jeg heller ikke inn på lenger.

Og det er vel, (hvis jeg ikke tar helt feil), fordi at politiet stjal de bøkene, som det aktuelle passordet stod i, da de hadde razzia hos meg, (og stjal PC-en min osv.), på den tida, som jeg bodde, i Keith Court, (hvor jeg bodde, fra 2012 til 2014), i Walton/Liverpool.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter