Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 29. september 2017

Trine Skjelsbek fylte visst 50 år, her om dagen. Så hu er altså født, i 1967, (og ikke året før, som sin tidligere klassekamerat Erik Furuheim)

skjelsbek

https://www.dt.no/vis/personalia/greetings/30977148

PS.

Her er mer om dette:

furuheim fødselsår

http://www.biip.no/default.aspx?section=skatt&page=person&id=839747

PS 2.

Trine Skjelsbek og Erik Furuheim sin klassekamerat Frank Eastwood, er også født, (som Trine Skjelsbek), i 1967, så da er det nok Erik Furuheim, som liksom er 'raringen', (siden at han, visst er født, året før sine klassekamerater):

frank eastwood også født i 1967

http://www.biip.no/default.aspx?section=skatt&page=person&id=832166

PS 3.

Jeg har jo skrevet om, i en tidligere bloggpost.

At Erik Furuheim, var fæl til, å gå rundt, og vise fram 'rørleggersprekken' sin, på Roksvoll, (hvor min farmor Ågot bodde).

Mens han jobba, for min far, på Strømm Trevare.

Og denne jobbinga, var vel, et par år etter, at Erik Furuheim, hadde vært, i en eller annen ulykke, ved gangbrua, like ved Berger skole.

Og da gikk jeg ut fra, at denne 'rørleggersprekk-visinga', til Erik Furuheim skyldtes, at han hadde fått, en slags hjerneskade, i den nevnte ulykka.

(En ulykke som min klassekamerat Carl, 'plutselig' dukka opp, i 'heimen' min, (i Leirfaret 4B, på Bergeråsen), og fortalte om, på begynnelsen/midten, av 80-tallet).

Men nå som jeg ser, at Erik Furuheim begynte, på skolen, et år etter, sine jevnaldrende.

Så lurer jeg litt på, om dette kan ha skyldtes, at Erik Furuheim, har vært, litt tilbakestående, (fra fødselen av, liksom).

(Og at han derfor, begynte på skolen, et år seinere).

Hm.

Og at han da, ikke ble noe verre, i den nevnte ulykka.

(For å si det sånn).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Nå har det seg forresten sånn, at min yngre søster Pia, også gikk, i samme klasse, som de som var født, året etter henne.

Og da var det sånn, (på Torstrand skole, i Larvik), at Pia møtte, til skolestart, høsten 1978, (husker jeg).

Men Pia ble så henta, av mora vår.

(Mener jeg å huske).

Og så skulle hu, av en eller annen grunn, likevel ikke, gå på skole, (det skoleåret), da.

Så hu fikk et slags friår da, (var det vel), hvor hu vel ikke gikk, hverken på barnehage eller skole, (skoleåret 1978/79), hvis jeg husker riktig.

(Noe sånt).

Så det er liksom to 'mysterie-personer' da, (for ingen fortalte meg, hvorfor søstera mi, ikke skulle gå på skolen likevel, (skoleåret 1978/79), liksom).

Nemlig Erik Furuheim og min lillesøster Pia, da.

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter