Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 18. oktober 2017

Mer fra Rimi

Da jeg jobba, som aspirant/assisterende butikksjef, på Rimi 3164 Lambertseter.

(Noe jeg jobba som fra sommeren/høsten 1994 til våren 1996).

Så var det en gang sånn, (antagelig høsten 1994, eller noe i den duren), at jeg ble sendt, på frukt/grønt-kurs, hos Gartnerhallen.

(For Rimi skulle begynne med, å legge opp frukta sjøl).

Og på det kurset, så satt jeg nesten ved siden av, min tidligere Rimi Munkelia-kollega Terje Sjølie, (som i våre dager vel er mer kjent som en nynazist som er dømt for drapsforsøk).

Og i mellom oss, så satt Sjølie sin kollega.

(Disse jobbet på Rimi Ljabru eller Rimi Oppsalstubben, eller noe i den duren.

Noe sånt).

Og kollegaen var ei dame, med rødt hår.

Og hu dama, (som var i begynnelsen av 20-årene vel).

Hu skjelte så mye, at jeg ikke klarte å si sikkert, om det var meg hu prata til, (eller ikke).

Og det var en ting.

Men nå kom jeg på noe mer, liksom.

Og det var at distriktsjef Anne Katrine Skodvin, noen uker/måneder etter dette, (var det vel muligens), sa til meg, (i et slags ekstra-karriere-møte).

At hu hadde hørt, at jeg ikke klarte, å se folk i øya.

(Noe sånt).

Og at hvis jeg fortsatte sånn, så var hu ikke interessert i, å fortsette med, å samarbeide med meg, om min karriere-plan, (i Rimi), osv.

Og nå tenker jeg, at.

Var det hu 'skjele-rødhetta', (eller Terje Sjølie), som sa dette, til Anne Katrine Skodvin?

Det ble jo i såfall latterlig.

Ei som skjeler så mye, kan man ikke se i øynene, (vil jeg si).

Da må man selv skjele like mye.

(Og på samme måte).

Så dette ble muligens, som noe idiotisk og som noe sabotasje, (mot min karriere osv.), vil jeg si.

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

I timene etter 22. juli-terroren, så trodde noen, at Terje Sjølie, (som forresten aldri har hatt blondt hår, såvidt meg bekjent hvertfall), var involvert:

noen trodde terje sjølie

http://vgd.no/samfunn/terrorangrepet-22-juli/tema/1663299/tittel/stort-smell-i-oslo/innlegg/32306950/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter