Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 21. desember 2017

Jeg sendte enda en e-post til Den Uafhængige Politiklagemyndighet

Erik Ribsskog

Den Uafhængige Politiklagemyndighed har modtaget din mail

Erik Ribsskog 21. desember 2017 kl. 11:55

Til: Politiklagemyndigheden
Kopi: kbh-ledelsessekretar@politi.dk, kos-rigspolitichefens-forkontor@politi.dk, emb.copenhagen@mfa.no, amnesty@amnesty.dk, "sande.vgs"

Hei,

jeg ser også at dere har fast høyremarg, i deres e-brev.

Og det er visst ikke fint, ifølge min norsk-lærer Thor Samland, fra handel og kontor, Sande videregående, (i Vestfold), i Norge.

Så da lurer jeg på om dette er noe slags apestreker, (som vi sier, i Norge).

Erik Ribsskog




2017-12-21 10:44 GMT+00:00 Politiklagemyndigheden <mail@politiklagemyndigheden.dk>:
Dette er et automatisk genereret svar på din henvendelse.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed har modtaget din mail.

Postkassen tømmes mindst én gang daglig, men ikke nødvendigvis løbende. Hvis din henvendelse er af hastende karakter, skal du derfor ringe til Politiklagemyndigheden på telefon 41 78 35 00.

Åbningstid:
Mandag – torsdag:                    kl. 10 – 15
Fredag:                                           kl. 10 – 14

Post modtaget uden for åbningstiden anses først for modtaget den efterfølgende åbningsdag. 

Med venlig hilsen


Politiklagemyndigheden

image001.jpg

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter