Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 11. mars 2018

Dette var ikke noe problem, på 80-tallet. Min far og hans nye familie dro meg med på Holmenkollen-hopprenn, på midten av 80-tallet, (den gangen Vegard Opaas hoppet så langt, og de begynte på nytt). Og da gikk vi til og fra deres familievenn Solveig Rasmussen, (telegrafist på blant annet Scandinavian Star), som bodde i Eddaveien, på Holmen

ikke problem på 80-tallet

https://www.dagsavisen.no/oslo/kaoset-i-holmenkollen-taler-ikke-store-arrangementer-1.1113008#carousel-example-generic

PS.

Jeg ble også dratt med, (av Rimi Munkelia/Magne Winnem), på Manpower-stafetten, i Holmenkollen, høsten 1993.

Og da gikk min tidligere klassekamerat Magne Winnem, Ihne 'Rikshurpa fra Robinson-ekspedisjonen' Vagmo og jeg, til fots, ned fra Holmenkollen, (av en eller annen grunn), husker jeg.

Men det er mulig, at hvis de har fler forskjellige arrangement, (som dette New Age-greiene 'Raw Air'), på samme dag, så vil det muligens bli kaos.

(Hva vet jeg).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter