Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 9. mars 2018

Jeg fortsetter å søke jobber. Denne gang som Full-stack utvikler (konsulent)

Erik Ribsskog

Søknad på stilling som Full-stack utvikler (konsulent)

Erik Ribsskog 9. mars 2018 kl. 03:45

Til: post@kodeworks.no
Kopi: torhild.gundersen@nav.no

Hei,

jeg leste om denne stillingen på Finn.no, (https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=115321031), og søker med dette jobben som Full-stack utvikler (konsulent).

Jeg har erfaring med programmering i Java, fra både HiO IU, (hvor jeg studerte fra 2002 til 2004), og fra University of Sunderland, (hvor jeg studerte fra 2004 til 2005). Jeg brukte JBuilder når jeg utviklet Java-programmer ved disse akademiene. Og jeg lagde et eiendomsmegler-program, i Java, som jeg fikk 'B' på, det andre semesteret på HiO IU, (dette var egentlig en gruppe-oppgave, men jeg gjorde så godt som alt arbeidet selv). På University of Sunderland så begynte jeg å utvikle et kalender-program, (for studenter), i Java. (Dette var et program som jeg begynte å lage for universitetet sitt psykologi-fakultet).

Jeg drev også med JavaScript på HiO IU og University of Sunderland, (blant annet når jeg utviklet programmene nevnt ovenfor), og jeg har også brukt JavaScript på 'headerne' på min blogg, (http://johncons-mirror.blogspot.no), og også i logoen på mitt nettsted, (http://johncons.angelfire.com).

Jeg har også studert på NHI, (1989/90 og 1991/92), og der hadde vi et fag som het 'Databaser og datamodeller', (det andre semesteret), hvor jeg lærte om SQL og relasjonsdatabaser, blant annet. Dette faget fikk jeg karakteren 2.1 i, (alt fra 2.5 og bedre var laud).

Jeg har en høgskolekandidat-grad i IT, fra HiO IU, (fra 2009), etter studier ved NHI, HiO IU og University of Sunderland.

Jeg er arbeidsledig for øyeblikket, så jeg kan begynne så raskt som mulig.

Jeg vedlegget min CV og håper å høre tilbake fra dere!

Mvh.

Erik Ribsskog



CV Erik Ribsskog 9. mars 2018.doc
31K

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter