Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 5. juli 2018

Jeg sendte en e-post til Skjalg Nakkim

Erik Ribsskog

Hallå Skjalg!

Erik Ribsskog 5. juli 2018 kl. 23:04
Til: Skjalg Nakkim
Kopi: "Knut A.G. Hauge" , LO Postkasse LO , postmottak@ralingen.kommune.no, Akademikerforbundet , Politikk Høyre , "sande.vgs"
Hei igjen Skjalg,

driver med noe LO-greier.

Var det Knut Hauge sin eks-samboer, som du fikk to avkom med?

Jeg husker på kassaleder Helene sin 30 års-dag, på Grorud, i mai/juni 1991.

Da tok jeg drosje hjem, etter festen.

Og i drosje-køen, så chatta jeg litt med deg.

Og du var da i lag, med ei Lene, (ei som jeg telte sammen med på en varetelling en gang, etter ordre av butikksjef John Ellingsen).

Og hu Lene, hadde helt lyst hår og briller, og var høyere enn eksen til Knut Hauge, (som også hadde 'kommune-farget' hår vel, som de sier).

Så har du vært sammen med to Lene-kassadamer fra OBS Triaden?

(Hu med lysest hår var ofte avløser sammen med meg, mener jeg å huske.

Men på bursdagen til Helene, så syntes Knut Hauge synd på Helene, (og ikke på seg selv), sånn som jeg husker det, (siden at mora til Helene lagde skandale med sin skjøreløfting på dansegulvet).

Men hvis han hadde slått opp med sin samboer Lene, og hu hadde farga håret lyst, så hadde vel Knut heller syntes synd på seg selv.

Og hu Lene med lyst hår var vel høyere, enn hu eksen til Knut Hauge).

Bare tenkte jeg burde prøve å finne ut om dette, siden at jeg har jobba som Rimi-butikksjef i mellomtida, og siden at Knut Hauge sin eks dro meg med til LO, i 1991, var det vel, (og det er greit å få bekrefta at Knut Hauge sin eks var Lene Christin Larsen).

På forhånd takk for eventuelt svar!

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Gratulerer med å ha vært administrerende direktør i Lillestrøm SK, forresten.

(Mener at jeg leste det et sted).

På forhånd takk for eventuelt svar!


21. februar 2012 kl. 09:52 skrev Skjalg Nakkim <skjalg.nakkim@sunkost.no>:


Hei Erik

Helt riktig. Det stemmer. Begynner å bli en stund siden.

Og den unge damen i kassa (Lene) bodde jeg sammen med i 10 år. Vi har 2 barn sammen. Men slik det er for tiden, varer jo ikke alle forhold evigJ

Jeg har jo ikke noe brevpapir med logo, etc. Jeg tror det beste er om du henvender deg til Coop Øst og får en bekreftelse på arbeidsforholdet der. Det var jo de som var eier av butikken. De har sikkert arkivert personalia.


/Skjalg

 

Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sendt: 21. februar 2012 09:38
Til: Skjalg Nakkim
Emne: Hallå Skjalg!

Hei,

var det ikke du som var disponent, på Matland/OBS Triaden, da jeg jobba der, i 1990 og 1991?

Jeg har litt problem med å få attest, fra John Ellingsen, og jeg har mista alle papirene mine, for jeg måtte flykte fra et mordforsøk, på en onkels gård, i Kvelde, i 2005, og er nå i England, så prøver å få tak i attest.

Hvordan går det med hu unge pene lyshåra dama, som satt i kassa der på OBS Triaden.

Er du sammen med henne enda?

(Hvis det er lov å spørre).

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter