Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 9. september 2018

Mer om min klasseforstander, (fra Svelvik ungdomsskole), Jan Aakvåg




PS.

Her er mer om dette:


http://olillebo.no/CARSTEN.htm

PS 2.

Enda mer om dette:


(Samme link som ovenfor).

PS 3.

På Facebook, så kan man se, at Aakvåg har enda en datter, som heter Elisabeth.

(Noe sånt).

Og en gang, (mens jeg gikk på ungdomsskolen vel).

Så var jeg i Svelvik-banken.

(Eller om det var på postkontoret, som lå i motsatt halvdel, av samme bygg).

Og klasseforstander Aakvåg dukket opp der, med både Thorhild og Elisabeth.

(Må det vel ha vært).

Og de var alle tre, like sutrete og slitne/leie, (kunne det virke som).

Så det var ikke mye som minnet, om den myndige klasseforstander Aakvåg, når han gjorde ærend, (mens han 'drasset' på ungene sine), om ettermiddagene.

(For å si det sånn).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 4.

Kona til Aakvåg har visst vokst opp, der hvor jeg møtte den uhøvla Rimi-medarbeideren, (som var utsolgt for kjøttdeig), da jeg skulle lage Toro-pasta, (med kjøttdeig), på ettermiddagen/kvelden, etter en rep-dag, (i mob-hæren), høsten 1994:


https://jeriko.osloskolen.no/om-skolen/om-oss/skolens-historie/hvor-kommer-navnet-jeriko-fra/

PS 5.

Mer om disse 'sutrepavene':


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=383786224984998&set=ecnf.100000608726320&type=3&theater

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter