Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 25. september 2018

Printere har normalt ikke harddisker, (vil jeg si). Så det kan virke som, at Stortinget, har kjøpt inn, noen dyre luksus-printere. Og så har de ikke tenkt på dette med sikkerhet, før de har begynt å bruke de. Noe sånt. Her må Stortinget tenke nøye igjennom hvordan de skal bruke IT-utstyr, på en sikker måte, _før_ de begynner å bruke det, (vil jeg si)


https://www.vg.no/nyheter/i/yvdnwE/derfor-er-printere-spionmaal-kan-lagre-dokumenter-i-flere-aar

PS.

Det at printere lagrer utskrifter.

Det er kanskje en ting, i firmaer.

Men på bibliotek osv., så er det en uting, (vil jeg si).

Det er noe som heter personvern.

Og det kræsjer veldig, med det at printere lagrer utskrifter, (på bibliotek osv.), vil jeg si.

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Det er mulig, at det vanlig, med harddisker, i printere nå.

Og da er det vel isåfall sånn, at printerne har en innebygget PC/server.

Sånn at man ikke behøver å ha en dedikert PC, som kun brukes, for å tjene printeren, i et nettverk.

(For å si det sånn).

Jeg kan ikke huske, at Norsk Hagetidend, hadde en egen printer-server-PC, da jeg jobba der, (som praktikant, gjennom arbeidsformidlingen), høsten 1990.

Og man kan jo ha det sånn, at man kobler en printer, direkte til en PC, (uten at printeren behøver å være i noe nettverk).

Så det er mange måter å løse dette på.

(For å si det sånn).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter