Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 9. oktober 2018

Svelvik rådhus skal visst bli landbrukskontor i nye Drammen. (Fra Svelviksposten 4. oktober 2018)



PS.

Da jeg gikk på Svelvik ungdomsskole, (noe jeg gjorde, fra høsten 1983 til våren 1986).

Så var det noen, (fra Svelvik vel), som sa til meg, (ute i skolegården vel), at de skulle bygge et rådhus, til mange millioner.

(Og at politikerne liksom hadde blitt stormannsgale, da.

Noe sånt).

Men hvor byråkratene holdt til, før rådhuset ble bygget.

Det veit jeg ikke.

Men det er visst sånn, i Larvik, (for eksempel).

At de ikke har noe rådhus.

(Noe sånt).

Så sånn er visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Larvik har visst rådhus, men det er 'bare' en ombygget skole, (og tingretten der, er visst også bare noe 'ombygde greier', mener jeg å ha lest en gang):


https://no.wikipedia.org/wiki/Larvik_rådhus

PS 3.

Det som tok knekken, på Svelvik kommune.

Det var vel at de liksom, ble stormannsgale igjen, (det var storebroren til Irene Lippert, som gikk i klassen min, på ungdomsskolen, som var ordfører).

Og så bygde de, noe slags 'Mars-greier', til flere titalls millioner, på Berger skole.

(Hvor jeg gikk, fra høsten 1979 til våren 1983).

Enda de vel hadde, en grei skolebygning, fra 70-tallet.

Og elevtallene gikk jo ikke oppover heller.

Så de burde kanskje ha klart seg, med det skolebygget.

Pluss at de hadde et skolebygg fra 50/60-tallet der og.

(For å si det sånn).

Og så måtte de legge ned Berger skole, (for de hadde ikke råd til å ha drive den, på grunn av rente-utgiftene, fra gjelden, til utbyggingen).

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men emn.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter